Aerob súlyzós edzéssel? Egy napon végezzem vagy külön?
Fél éve heti 2x-3x futok 5 km-t. Nagyjából le is adtam a felesleget, fenekem jóval kisebb lett, derekam is, karom is egyedül az úszógumival szenvedek még. Most szeretnék, formálódni is a futás mellett, de még nem vagyok azzal tisztába hogy egy napon érdemes ezt a két mozgásformát választani vagy külön- külön. Én erre gondoltam H Sz P - futás K-Cs- súlyzós . Működne a dolog?
A diéta amúgy rendben van, igyekszem betartani az alapszabályokat. (cukor nulla+ minimális szénhidrát...bár most erősen gondolkozom,azon hogy edzés után innom kellene fehérjét újra, mert így nem biztos hogy elég a fehérjebevitelem, főleg ha izmot szeretnék építeni)
Vélemény?
Ja igen légyszíves, csak olyan személyek írjanak akiknek van tapasztalatuk a témával kapcsolatban. Köszi 22/N
Teheted egy napra is, de jobb, ha külön napon van, vagy legalább is nem közvetlenül eymás után a két típusú edzés.
Viszont naturálban nem tudsz egyszerre izmot építeni és zsírból fogyni, mert különböző étrend kell hozzá. Izomnöveléshez tömegnövelő étrend kell, 2-2,5g*ttkg fehérjével és lányoknak 3-4g*ttkg ch.
Szálkásításhoz pedig 3g*ttkg fehérje és 1,5-2g*ttkg ch.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!