Hallottam, hogy elnőiesíthet valamint pattanásosodás is előfordulhat. Ez igaz?
2012. szept. 3. 17:12
1/8 anonim válasza:
Elnőiesíthet. Ez egy irgalmatlan nagy hülyeség!
Pattanásosodást természetesen okozhat bármi, mezei tömegnövelőktől és fehérjéktől is kipattoghatsz, ez egyén függő, van aki hajlamosabb rá. De ez az elnőiesíthet vicc!
2012. szept. 3. 17:16
2/8 dirtboy válasza:
nem igaz,inkább olyan hogy puffaszt,megfekszi a gyomrod,pukizol sűrűn ilyenek a mellék hatásai de ez sem mindenkinél jelentkezik.
próbáld ki aztán majd meglátod hogy nálad mizu,pattanástól,nőiesedéstől nem kell félni.
2012. szept. 3. 17:19
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Az elnőiesítést már nem is tudom hol hallottam/láttam, talán pont ezen az oldalon.
2012. szept. 3. 17:20
4/8 anonim válasza:
Most a legújabb félelem a toxinok miatt van, de szerintem átlagemberszinten hótmindegy, mert olyan sok más veszélyes dolog van még, és már kábé mindenről bebizonyították, hogy halálos, meg azt, hogy az örök élet titka. Ember legyen a talpán, aki el tudja dönteni helyesen, hogy mivan.
Ha jól emlékszem, a szója hasznosulási indexe 76. Vagyis fele annyira hasznosul, mint egy tejsavófehérje. Annyival meg nem olcsóbb, ezért szar. Hát nem? De.
2012. szept. 23. 16:04
7/8 anonim válasza:
Szójafehérje 74-es BV értékű (whey esetében akár 159-es is lehet) ez az érték azt mutatja meg, hogy a szervezet a fehérjét mekkora mértékben képes felhasználni. Ebbe a BV értékbe beleszámolják, hogy az adott fehérjeforrás milyen összetételű aminosavból áll, milyen vitamin és ásványi anyag tartalommal rendelkezik. Amennyiben az EAA aminok közül hiányzik valamelyik (mindenki tisztában van az EAA ezen belül a BCAA-ak fontosságára), akkor az egy alacsony BV értékű, hiszen a fehérje beépülése nem megfelelő lesz.
2012. szept. 23. 19:21
8/8 anonim válasza:
A szója akkora mennyiségben, mint abban a termékben lehetséges, ez is egy vitatott. Hiszen csak az eladói árából lehet kikalkulálni, 70-80% vagy ennél több is lehet, nem biztos hogy jó dolog. Fitoösztrogén a szója. Vegyes proteinnek ajánlva persze hogy az árához képest jónak gondolják a vevők. Arra lennék kíváncs, ha csak a szója mint alapanyag lenne ráírva, akkor is kellene? Illetve vajon mennyi lehet a dobozban a másik két alapanyagból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!