Az igaz, hogy a tömegnövelőktől és a proteintől megállsz a növekedésben?
Figyelt kérdés
Igen ezt hallottam persze 15-16 éves korban, hogy ha akkor fogyasztasz ilyeneket mikor még fejőlik a szervezeted. Ez igaz?2012. jún. 10. 21:32
2/12 anonim válasza:
Nem igaz!De látom te a intelligenciád már 5éves kortól megállt ! :D
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy így vélekedsz rólam:)
De szerintem jobb félni, mint megijedni
2012. jún. 10. 21:42
4/12 anonim válasza:
Akkor ha szerinted ez igaz holnaptól ne egyél rántottát, túrós tésztát, zabpelyhet tejjel meg meg sorolhatnám.
Jó, lehet a haver ismerősétől vett ukránból hozott fehérje nem életbiztosítás, de a minőségi cucc nem árthat.
6/12 anonim válasza:
Nem volt erős nálunk a biosz oktatás, de ilyen hülyeségeket nem szoktam kérdezni.
8/12 anonim válasza:
Kérdező; ez csak sima koncentrált kaja. Protein és szénhidrát a legtöbb kaja alkotórésze. Akkor semmit nem ehetnél ilyen logikával.:)
9/12 Diego105 válasza:
Nem, ez nem igaz, nem kell ilyentől tartanod.
Azt szokták mondani hogy 12-13éves korban még súlyzós edzést nem szabad, vagy csak mértékkel alkalmazni, mert az nem tesz jót a csontoknak, és esetleg az hátráltathat a növekedésben. Ennyi.
(Mj.:15-16évesen sem kell leüvölteni a tetőt a házról, de súlyzós edzés, értelmes határokon belül természetesen mehet.)
10/12 anonim válasza:
Nem igaz, ezek a táplálékkiegészítők koncentrált élelmiszerek por formában. Egy adag protein most mondjuk tartalmaz 30 gramm fehérjét például. Ezt megtalálod 10 dkg csirkemellben is. Szóval ennyi erővel igen, nem szabadna húsokat és tésztaféléket sem fogyasztani, mert az is káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!