Ötletek, tapasztalatok, weboldalak az életmód váltásommal kapcsolatban?
Az adatok:
Nő, 24 éves
170 cm
58 kg
A célom, hogy áttérjek egészséges életmódra:
1. Leszokni a dohányzásról (napi 10-12 szál, szürke, nem túl erős cigi)
2. Elkezdtem futni, a futás mellé szeretnék olyan étrendet, amivel fogyni tudok. Nem szeretnék sokat, 52-55 között. 55 kg-mon még hurkás vagyok.
4. Ha elértem a célom (ez több időt vesz igénybe tudom), akkor súly megtartó étrend, futás mellett.
Nekem az is jó, ha csak web oldakat tudtok ajánlani.
Köszönöm!
Íme néhány, de tényleg olvass utána alaposan, amíg összeáll a kép a tested működésével kapcsolatban:
aerob mozgás; szálkásítás ; fehérje, szénhidrát, telítetlen zsírsav; testzsír százalék; izomtömeg növelés;
tesztoszteron; katabolizmus; anabolizmus; kardió tartomány, aerob tartomány; szálkásító étrend; tömegnövelő étrend
Közben találtam egy ilyet:
"Nagyobb fizikai igénybevétel előtt hasznos a gyümölcs, de edzés után felesleges fogyasztani, mert a gyümölcscukor nem tudja visszatölteni az izmainkból kifogyott glikogént"
És ha én azért ennék szőlőt meg málnát, mert éhes vagyok? :)
Lehet, hogy nem kéne, főleg nem késő este?
Olvass utána a szálkásító étrendnek. 3 óránként kellene enned párolt sovány húst, nyers zöldséget, telítetlen zsírsavat, vitaminokat.
Na innentől kezdve nem vagy éhes, és mégis fogysz.
Utána az étrended csak annyiban változik, hogy ezek mellé eszel annyi rizst, hogy már ne fogyj. A rizsmennyiséggel fogod belőni, pontosan mekkora tömegű akarsz lenni. Ilyen egyszerű.
A gyümölcsöket mellőzd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!