Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok, enyhén husis...

13 éves vagyok, enyhén husis testalkatú, de még nem duci. Érdemes elkezdenem balettozni, vagy reménytelen vállalkozás?

Figyelt kérdés
6 éves koromban jártam egy évig, de aztán anyukám kivett, nem tudom miért, pedig imádtam. Szóval arra gondoltam, újra elkezdeném. De félek, már késő:( Aztán meg ugye ott van, hogy husis vagyok. Légyszi adjatok tanácsot!

2012. aug. 24. 13:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, persze, igazad van, nem tudhatom. Ezért hadd módosítsak: a tény, hogy átlag étkezés mellett husisabb vagy, arra enged következtetni, hogy nem vagy táncos alkat... Azok, akik balettoznak, általában alapállapotban is vékonyak. A legjobb, amit tehetsz, hogy felkeresel egy balett-tanárt, még inkább sportorvost, és jó alaposan kikérdezed!:)
2012. aug. 24. 16:06
 12/16 *Glissade* ***** válasza:

Szia!

Nem kiosztani akarlak, de mi az, hogy "még nem duci"?

Talán megjósoltad, hogy később az leszel?:)

Ez tök olyan mintha össze tennéd a kezedet magad előtt, hogy te ez ellen nem akarsz, és nem is tudsz mit tenni:)

Közben mentegetözől, hogy csak kicsi súlyfelesleg van rajtad, és nem sok...:)

Ez nem változtat semmin.

Ami a baletett illeti, mivel "táncoltál" már 1 évet kiskorodban, és még elég fiatal vagy, nem vagy lekésve arról, hogy eljuss kicsit magasabb mintre.

De azt ne írtad, hogy mi a célod vele, miért szeretnél újra balettozni?

Hová akarsz eljutni?

Az hogy reménytelen-e nem a mi feladatunk meghatározni, lehetséges, hogy az, de az is lehet, hogy nem.

Minden rajtad múlik, ill. azon, hogy mennyire van hozzá tehetséged.

2012. aug. 25. 17:57
 13/16 A kérdező kommentje:
A " még nem duci"-t úgy nem úgy értettem, hogy a jövőben az leszek, hanem úgy, hogy csak 2-3 kiló fölös van rajtam, ami szerintem még nem kövérség. A kérdés pedig igazából arra vonatkozik, hogy ettől még tudom-e haladó szinten űzni a balettot, ugyanis gondolom nem mondok újat azzal, hogy a balettosok általában 20 kilók vasággyal együtt :D
2012. aug. 25. 21:35
 14/16 boxolovok válasza:
Küldj egy képet nekem magadról és majd megmondom!
2012. aug. 26. 21:54
 15/16 poiu ***** válasza:
Ha szereted, miért ne csinálnád. Csináld, mert szereted. Mellesleg ma nem csak az a balett van, mint régen.
2012. szept. 14. 21:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Szabad kerdeznem, hogy vegul ujrakezdted-e? Hogy allsz a tudomanyoddal :))) es az alakoddal?
2015. jan. 24. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!