Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretnék elkezdeni kondizni...

Szeretnék elkezdeni kondizni de félek hogy elfogyok mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
20éves fiú vagyok. 189,5 cm magas (5éve már biztos szóval nőni nem fogok), a súlyom: wc előtt kaja után 77kg, wc után kaja előtt 72kg. Szóval elég vékony vagyok de szeretnék kis izmot magamra szedni legtöbb haverom kondiba jár és én is szeretnék csak félek hogy még jobban lefogyok (amikor ők elkezdték kissé túlsúlyosak voltak). Mit ajánlotok, mennyit? (protein, szénhidrát, ilyesmi)

2012. aug. 24. 10:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Próbálj egészséges kaját keresni, és ahogy a fater is megmondta, egyél fiam és erősödsz. Oszt mennyire igaza van nem?:D

én 170 cm 48 kg-ról kezdtem, ( durva mi?:D ) most 66 vagyok :)

Az elején nagyjából ugyanannyi fog maradni a súlyod mert lesz rajtad felesleg , hacsak nincs kockás hasad , ebből a feleslegből meg a tested ha nem is eszel túl jól, majd veszi az energiát, így fordulhat az elő hogy a testsúlyod ugyanannyi marad csak kevesebb lesz a testzsír % és a szírt izommal helyettesíted :D

2012. aug. 24. 12:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyszerre nem tudsz zsírt leadni és izmosodni, mert különböző étrend kell hozzá.
2012. aug. 24. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!