Shp. Builder-en miért 5kg-s csomagba rakják a 4kg-os terméket? :D
Vagy esetleg valami kis ajándék is jár hozzá,azért 5kg-s? Ha igen milyen ajándékokat szoktak adni hozzá? És még azt szeretném kérdezni, hogyha rendelek shop.bilderről akkor az előre utalást meg lehet úgy oldani hogy a KP-t beviszem bankba és úgy utalják a buildernek? Mert nincsen bankkártyám, szülők meg nem támogatják az előre utalást az ő kártyájukról, pedig így nem kell fuvart fizetni(10.000 felett rendelek)
És ha nem giond lenne még egy utolsó kérdésem, hogy hogyan van az hogy pl.builderen nem lehet kapni cytogen-t máshol elég bő termék választék van? Mert úgy tudom hogy már nem gyártják, vagy az ilyen pár éve állott sz@r?:D
A Cytogen cég neve megváltozott, Full force lett belőle. Ha látsz Cytogen terméket, az már nem friss gyártás csak raktáron visszamaradt cucc. Én nem venném meg.
Szerintem a bankból tudsz utalni.
Azért, mert a posta szállít 1 kg alatti, 5 kg alatti meg a tokom tudja milyen súlyú terméket.
Szal, ha 2 kiló moslékot rendeltél volna az is 5 kiló lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!