Igen jól fogalmaztál, ugy is tennél hozzá, mert megvennéd mondjuk a dextrot 400Ft/kg-ért. A protein meg mondjuk 3.000-4.000Ft/kg. Azért nem mindegy. Ha lenne pénzem én is olyan protein csinálnék, ami 60%-os, szója lenne, a 40%-ba meg tenném a filléres szénhidrátot. Kell ennél jobb üzlet? Például amikor diétázol akkor is a + szénhidrátot tartalmazó protein innád?
2012. aug. 23. 21:07
12/24 anonim válasza:
Akkor nem, ezért is írtam, hogy tömegelésnél belefér.:)
2012. aug. 23. 21:11
13/24 dirtboy válasza:
ma 21:07
ez a duma akkor lenne helytálló ha egy drága proteinhez írtad volna,mivel a muscle up olcsó termék és nem 60% os hanem 70 /legalább ezt írhattad volna jól/ ezért amit írtál szöveg hülyeség.
attól hogy te c6 ot iszol mert jól megy még nem kell minden más proteint fikázni mert kb mindegyikbe bele kötsz.
2012. aug. 23. 21:12
14/24 anonim válasza:
Ez a duma most is helytálló, még nem is tetszik neked. 70% esetén is.
2012. aug. 23. 21:35
15/24 dirtboy válasza:
mutass már akkor olyan proteint ami ilyen ár érték arányú és szerinted megéri.
/myproteinen kívül/
2012. aug. 23. 21:45
16/24 anonim válasza:
Pont a myproteint húzod ki, amiben nincs hozzáadott szénhidrát?
2012. aug. 23. 21:51
17/24 dirtboy válasza:
azért húzom ki mert azt tudom hogy szereted,mondjál mást.
elég gáz ha a rengeteg protein közül csak a myproteint lenne ami neked megfelel,csak tudsz mást is.
2012. aug. 23. 21:54
18/24 anonim válasza:
Szerintem most jön a 6:3:1, ami szerintem is jó, de azt is be kellene látni végre, hogy tömegnöveléskor a muscle up pici malto tartalma pont nem számít, még jól is jön. Nem mindegy mire használjuk.
Sőt clint is írta, hogy ő és mások is szálkásításkor is tesznek az edzés utáni shake-be gyors ch-t.
2012. aug. 23. 21:59
19/24 anonim válasza:
Nem .... te azért húzod ki, mert az egy 80-os protein, amihez ha vennék 400Ft/kg-ért szénhidrátot és hozzáadnám kb. annyit mint amennyi a muscle up-ban van akkor kijönne egy még alacsonyabb ár hiszen minimum 1kg-mal megnőne a Myprotein zsák nagysága.
2012. aug. 23. 21:59
20/24 dirtboy válasza:
nem azért húztam,mint írtam azért mert azt már tudom.
másikra vagyok kíváncsi.
egyébként akkor miért nem ajánlottad a myproteint itt a kérdezőnek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!