Edzés utánra szerintetek ez jó lenne Activlab Muscle Up elvileg 70% tejsavó az ára 11000 ami nagyon kecsegtető de nem tudok sokat róla vagy próbáljak meg mást?
Figyelt kérdés
Gondolom a power proteintöl jobb csak h elég kevés véleményt olvastam felőle a napi 5* kajám az úgy helyre közel rendben lenne2012. jún. 22. 17:32
1/9 anonim válasza:
ha nincsen jobb tejsavóra pénz akkor jó ez is
mivel ez tejsavó koncentrátum ezért nem úgy szívódik fel mint más, jobb fehérje de alapjába véve jó ez , megéri az árát
2/9 Cristian1997 válasza:
Nincsenek benne emésztőenzimek,de mivel tejsavó a powernél jobb ez is.
3/9 dirtboy válasza:
jó lesz ha nincs jobbra pénz,a kevertektől jobb.
itt van pár infó,a 13g cukor az maltodextrin nem dextróz benne.
4/9 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat. és szerintetek a 13g cukor tartalom ellenére rakjak bele szőlőcukrot?
2012. jún. 22. 17:46
5/9 Cristian1997 válasza:
Persze hogy rakj edzés utánra kell a gyors ch.
6/9 Zakathol válasza:
A 13g cukor 100g anyagban van. Egy adagban (50g) csak 6,5 úgy számolj.
7/9 anonim válasza:
A hozzáadott cukor akkor problémás ha energiaként nem tudod felhasználni, akkor beindul a zsírraktározás.
8/9 anonim válasza:
nem akarsz + 13g szénhidrátot, akkor probáld ki őt. Ebben nincs +-ban hozzáadott cukor
EMÉSZTŐENZIMEK is vannak benne
11.900Ft 3kg-os kanna
9/9 anonim válasza:
Én ezt próbáltam, eléggé ihatatlan volt, akkor már inkább az aktivlab, vagy power protein (szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!