Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudnátok tippet adni?

Tudnátok tippet adni?

Figyelt kérdés

Nem tudom van-e pontos neve a területnek: comb közvetlenül popsi alatti külső része.

Nőknél tipikusan kényes terület.

Tudnátok tippet adni olyan gyakorlatra, amivel le tudnám fogyasztani kifejezetten az ott lévő párnákat?

Előre is köszönöm!

2012. aug. 20. 14:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Nincs helyi zsírégetés.

Aerob edzés + szálkásító diéta kell a fogyáshoz, de akkor mindenhonnan fogysz.

2012. aug. 20. 14:06
 2/2 A kérdező kommentje:

Megy a torna néhány fix gyakorlattal már jó ideje és régebben is mindig tornáztam vagy sportoltam valamit, de ez a rész valahogy nagyon nehezen formálódott mindig is.

Az elmúlt egy évben fogytam 10 kg-ot, most 169 centimhez 58 kg vagyok, de a felső combom, annak is írt része nagyon nem tetszik még. Ezért is reméltem, hátha van egy-két gyakorlat, ami erre a területre picit jobban hathat, mert beépíteném a napi gyakorlatsoromba.

2012. aug. 20. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!