Ha a kevert fehérjékben abból van a legtöbb amit legelső helyre írnak, akkor a ProMix-ben a tejsavó a legtöbb?
Figyelt kérdés
Tejsavó-szója-kazein az összetétel a leírás szerint, és állítólag (tesztoszteron.hu-n olvastam) 46%-a csak szója.
Valaki aki már próbálta írhatna hogy milyen íze,óldódása, állaga, mert a nagyon sűrű állag sok szójára utal (Power Protein)
2012. aug. 19. 20:35
1/4 anonim válasza:
teljesen jól oldódik.
nem annyira persze,mint a tejsavó,de ha ahhoz képest 1perccel tovább kevered,akkor ugyanolyan lesz.
1-2 kisebb csomó marad.
én a vanilliásat próbáltam,az kimondottan finom.
2/4 dirtboy válasza:
így van,a szar íz,rossz oldódás sok szójára utal.
elvileg igen abból van a legtöbb mit elsőnek írnak.
íze,oldódása sokkal jobb minta power proteiné,vagy a power pro é.
a promix nagy hiba az ára.
nem érdemes annyit fizetni érte.
akkor már inkább vegyél activlab muscle up-ot 3500g/11 000ft 70%os tejsavó koncentrátum.
3/4 anonim válasza:
Nézzük akkor sorba. Kik és miért írnak első helyre egy promix-et? Olyanok akik a scitecet nyomják? Az íz, oldódás, sűrűség megoldására meg igen sok adalékanyag van, amit be is vetnek. Pl. maltodextrin, édesítőszer (aszpartám*), xantan gumi, - tehát fel is sorolják. Valószínüleg ebben a dizájnerben a whey koncentrátumból van több, majd következik a szója izolátum és szója koncentrátum, dextróz és valahol a legvégén a kalcium kazein. Ebből talán egy csipetnyi lehet benne.
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem már az is meggyőző hogy whey-ből van benne a legtöbb.
2012. aug. 20. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!