Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ajánlanátok valami kreatint?...

Ajánlanátok valami kreatint? (lent! )

Figyelt kérdés
Étrend rendben van, alap tápkiegeket használtam idáig: Multi Pro Pak, tejsavófehérje, + edzés után gyors ch. Érdekelne hogy milyen kreatint ajánlotok, monohidrátot még régebben használtam, de sajna gyomorpanaszaim is voltak (kisebb adagoknál is, ha sok részre osztva fogyasztottam) illetve semmi pozitív hatását nem éreztem, se erő, se tömeg.
2012. aug. 19. 15:28
 1/9 dirtboy ***** válasza:

dymatize micronized 1kg/5000ft

stillmass monohidrát 1kg/4000ft

amelyik jobban tetszik

2012. aug. 19. 15:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Okés, a leírásom is olvastad?
2012. aug. 19. 15:43
 3/9 dirtboy ***** válasza:
54%

azt nem,lusta voltam

akkor kreatin foszfáttal próbálkozz.

2012. aug. 19. 15:51
 4/9 kakao01 ***** válasza:
kreatin HCL azt kis adagokban kell szedni nekem egész jó volt. pl.: king creatine
2012. aug. 19. 15:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Stillmass kreatin akg.
2012. aug. 19. 16:16
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Montez: a kreatin AKG mivel másabb mint a monohidrát?

2012. aug. 19. 16:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Sokkal jobb a felszívódása, kevesebb is kell egy adagban belőle: [link]
2012. aug. 19. 16:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Ő az eddigi leghatékonyabb creatin formula. PH-stabil, nagyon jó oldódású, tökéletes felszívódású, mivel a bélrendszerből a vérbe jut, így nincs gyomor és emésztési probléma. Mivel nem kell szénhidrát, anélkül is az izmokba jut, még szálkásítók, diétázók is használhatják. A bőr alatti kötőszövetekben nem tart vissza vizet.

[link]

2012. aug. 19. 17:44
 9/9 bbuilding ***** válasza:

Dymatize Creatine Micronized, mivel mikronizált kreatin gyorsan felszívódik és nem okoz gyomorproblémákat. Nem mellékesen a Dymatize egy megbízható világmárka.

[link]

2012. aug. 22. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!