Milyen tornagyakorlatok vannak a csípő keskenyítésére illetve a mellkasi rész szélesítésére?
ha hízok 1-2 kilót az azonnal a csípőmre megy és elaránytalanít. hogy lehetne onnan lefaragni, vagy a felsőtestemet olyan szélesre edzeni hogy a mellkasi rész és a csípő egy vonalban legyen és homokóra-alakot adjon ki?
L
Nem értek hozzá, de ha nem homokóra testalkatod van akkor nem is nagyon tudod elérni. Persze nem azt mondom, hogy nem tudsz javítani a jelenlegi alakodon, de nem tudod átváltoztatni a tested. Érted?
Nekem pl viszonylag egyenes alakom van azaz nincs hangsúlyos derekam, nincs mellem és a fenekem sem túlságosan említésre méltó.(Nincsenek önértékelési problémáim csak tényeket közöltem :D)
Bár a neten én találtam egész jó női gyakorlatokat és szoktam kocogni. Azt hiszem azért egy kicsit jobb lett, bár én ugye mindennap látom magam. :)
Mivel sajnos nincs helyi zsírégetés, így aerob edzéssel (heti min. 3-4, 40-50 perc kocogás, bicaj) és szálkásító diétával tudsz zsírt leadni.
Nem lehet csak az ójajtott területről fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!