Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők, ez igaz?

Testépítők, ez igaz?

Figyelt kérdés
Felkérek egy személyi edzőt, hogy mérje le a testi adottságaimat és ő kiír nekem egy diétát és egy edzést néhány hónap után felméri mennyit változtam (izomzat) és ha azt mondaná hogy nagyon jó és érdemes elkezdenem és ebből még sok pénzem is lenne kezdjek bele?
2012. aug. 16. 20:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Hogy lenne sok pénzed? Mert itthon nem igen fizetnek ezért sokat versenyen még ha nyernél is. A legnagyobbak is dolgoznak mellette valamit (személyi edzők, tápkiegboltban, stb.), pedig van szponzoruk is.

Elmész egy versenyre és ha első vagy nyersz 50-100ezret+tápkieget+egy kupát és annyi. De a felkészülésed benne volt több százezerbe minimum.

2012. aug. 16. 20:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Először is maadért csináld. Egészségedért. Idehaza testépítő versenyzőként ebből sok pénzt nem fogsz keresni. Kiugróan jó genetikádnak, óriási nagy "mákodnak" kell ahhoz lenni, hogy Magyarországon valaki felfigyeljen rád, szponzoráljon, hogy kijuss egy olyan nemzetközi versenyre, ahol még több pénzt pumpálnak bele az emberbe, ahhoz, hogy sztár faragjanak belőle.
2012. aug. 16. 20:50
 3/3 anonim ***** válasza:
nem igaz. de köszi öcsi, végre röhögtem egy jót ma is.
2012. aug. 16. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!