Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mellizom erősítés?

Mellizom erősítés?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy hülye elmélet, amit most leírok, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Egy ideje már minden nap megcsinálok 2-szer 50 fekvőtámaszt karerősítés szempontjából, de ugye ez erősíti a mellizmot is. A kérdésem az lenne, hogy így, hogy erősödik a mellizom, nem lesz nagyobb valamennyivel a mell a rárakódó izomrétegtől? Lehet, hogy hülyeség, de azért gondolom ezt így, mível a férfiaknál is ez van, hogy a teljesen lapos felsőtestből miután elkezdenek edzeni és izom nő, akkor a mellizmuk az látványosan nő. Nem célom, hogy ettől nőjjön a mellem, mert elégedett vagyok vele, csak néha elgondolkozok ilyeneken.

19/L

2012. aug. 15. 11:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Sima fekvőtámasztól nem lesz nagy mellizom még egy férfinál sem, pláne ha minden nap végzi, ami ugye felesleges, mert regenerálódni is kellene. Egy nőnek meg tuti nem lesz vele nagy mellizma, mivel kb 1/25-öd a tesztoszterontermelése egy férfiéhoz viszonyítva.
2012. aug. 15. 12:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Nyilván gondoltam, hogy sima fekvő nem elég a mellizomhoz. Köszönöm a választ :)
2012. aug. 15. 12:06
 3/6 anonim válasza:

Első válaszoló!

Hülyeséget írtál!Én vízilabdázom és edzésen mindig csinálunk fekvőtámaszt is.Ettől lényegesen megnőtt a mellizmom, pedig súlyokkal nem gyúrok.A fekvőtámasz, ha szélesen csinálod a mellizmot erősen igénybe veszi.Ha a testedhez közel tartod a kezeidet akkor inkábba tricepszre megy.Nem tudom nőknél hogy van ez de én mielőtt elkeztem volna sportolni lényegesen laposabb voltam. 16/F

2012. aug. 15. 18:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Engem ne oktass ki a 16 éves koroddal kisgyerek. 26 éve edzem, tudom mit írok. Megnézném azt a nagy mellizmot.;á

Nőknél nem lesz tőle sok izom, pláne minden nap végezve. Neked meg az a pici is az úszástól is lett, szóval nem kéne beszólogatni.

2012. aug. 15. 18:10
 5/6 A kérdező kommentje:

Jólvan nem kell veszekedni. Ez csak egy elmélet volt és kiváncsi voltam, hogy hülyeség-e vagy van benne valami. Köszi a válaszokat.

1.-3. válaszoló az miért nem jó ha minden nap fekvőzök? Nem nagyon értek hozzá. Itthon szoktam mindig edzeni. Tudnál valamit ajánlani a has feletti rész erősítésére?

2012. aug. 16. 19:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha izmosodni szeretnél, akkor nagy terhelés kell, nem elég csak a fekvőtámasz sima verziója, bár az elején picit azzal is fejlődsz. mellizomra kellene tolódzkodni is vagy súlyzós edzést végezni. Azért nem jó minden nap edzeni, mert az izomnak legalább 48 óra regenerálódási idő kell, hogy fejlődjön, ugyanis akkor épül az izom, ha hagyod pihenni is.

Mi testépítők egy héten egy izmot egyszer edzünk, de akkor keményen, kivéve vádli és has,azt lehet többször.

Itt minden gyakorlatot megtalálsz a fenti részen, és találsz női edzésterveket is:

[link]

2012. aug. 16. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!