Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudnátok ajánlani edzéstervet...

Tudnátok ajánlani edzéstervet kézi sulyzókkal?

Figyelt kérdés
184 cm vagyok és kereken 100 kg, nem mondom, hogy rossz formában lennék van rajtam izom csak ugye nem látszik. Szval macis a testalkatom. Tehát, nem izomtömegre mennék hanem inkább szálkásításra. Kérlek ha leírnátok vmi terv szerűséget jelöljétek meg a súlyzó körülbelüli súlyát is :D
2012. aug. 13. 18:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Szálkásító súlyzós edzés nincs, azt az étrenddel és a rendes súlyzós edzés melletti aerob edzéssel éred el. Tehát nincs külön szálkásító és tömegelő súlyzós edzés.

Szálkásító diéta: napi 3g*testtömegkg fehérje kell és 1,5-2,5g*testtömegkg szénhidrát (ch).

A magasabb ch mennyiségről érdemes kezdeni és ha nincs meg a heti min 0,5kg fogyás, akkor lehet csökkenteni. Viszont ne legyen több a fogyás, mint heti 1kg, mert akkor nagy az esélye az izomvesztésnek.

ezekből kellene összerakni az étrendet:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Itt találsz étrendeket is: [link]

Edzésterv: [link]

Mindent akkora súllyal végezz, amivel éppen megy szabályosan a 8-10 ismétlés.

olvasnivaló: [link]

2012. aug. 13. 18:33
 2/6 A kérdező kommentje:
A kajálással az a gond, hogy én kb. 2,5 hónapja "harcos" vagyok. Szval harcosok étrendjét tolom. Így sikerült lejönnöm 115-ről 100-ra :D szval nem nagyon akarok elállni ettől a kajálástól :S De, utána nézek, hogy lehet-e az általad leírt mennyiség e fajta táplálkozás közben :D
2012. aug. 13. 18:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Figyu, ez a szálkásító diéta, ha hiszed, ha nem. Ha kell küldök fotót, hogy nézek ki vele 41 évesen. 26 éve edzek, tudom hogy kell szálkásítani.:)
2012. aug. 13. 18:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam, hogy nem hiszem...
2012. aug. 13. 18:41
 5/6 VicToooR x GB ***** válasza:
Montez légyszi küldj egy fotót :DDDD
2012. aug. 13. 18:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor okés, de azt kell belátnod, hogy nem az edzésen múlik, hanem a kaján. A súlyzós edzés nem változik szálkásításkor. Annyi a lényeg, hogy több fehérje megy, kevés ch és heti kb 4 aerob edzés még beugrik egy héten. Ennyi a nagy trükk szálkásításnál.:)
2012. aug. 13. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!