Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha diétázni kezdek, nem lesz...

Ha diétázni kezdek, nem lesz kisebb a mellem?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok 160 centi és kb. 55 kiló lehetek. Az van,hogy az egész combom meg a lábam tiszta narancsbőr,de ha elkezdek diétázni meg sportolni,szóval nem eszek chipset meg sütiket és nem iszok szénsavas üdítőket (húst persze enni fogok),de így is alig van mellem,de így,hogy diétázni meg sportolni fogok,akkor nem lesz semmim,de a narancsbőr meg szörnyen zavar,viszont 18 évesen nem akarok implantátumot,most akkor mit csináljak???:"(

2012. aug. 12. 20:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Már úgy értettem, hogy ne fog össze a bőrt, mint a képen. De csak poén akart lenni.:)
2012. aug. 12. 20:37
 12/18 A kérdező kommentje:
+ ha így maradok és ha majd egyszer odajutunk a barátommal,és megfogja a combom és észreveszi kirohan majd a világból ha meglássa
2012. aug. 12. 20:37
 13/18 A kérdező kommentje:
értettem én,hogy érted,csak tényleg idegesít,leginkább akkor mikor rövidgatyában vagyok
2012. aug. 12. 20:38
 14/18 anonim ***** válasza:
Dehogy rohan ki! Emiatt nem fog veled szakítani, én se tenném.
2012. aug. 12. 20:51
 15/18 anonim ***** válasza:
hát ja nem 2 mellel jön össze az emberrel, hanem 1másik emberrel. ha úgyvan énis összejjönnék 1 nagy mellű csajjal, ha a belsője megfog..
2012. aug. 12. 20:54
 16/18 anonim ***** válasza:

Azzal azért legyél tisztában, hogy a fiúkat csak a melled érdekli, a narancsbőröd egyáltalán nem. Ez csak egy olyan marhaság, amibe a nők egymást hajszolják bele, mert most divat kétségbeesni miatta (meg persze a kozmetikai cégek a nőket). Chipset, szénsavas üdítőt ettől függetlenül jó ötlet nem fogyasztani, attól még nem tűnik el a melled., és úgysincs bennük semmi egészséges.

Ne diétázzál, mert az úgysem tartható hosszan. A chips és kóla elhagyása még nem diéta, csak lépés a normális élet felé. Sportolj rendszeresen (min. 3*1 óra hetente, ahogy a tévé is mondja), és alakíts ki egy olyan életmódot és étrendet, amit hosszú távon is tudsz tartani.

2012. aug. 13. 07:33
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha mázlid van, nem fogsz mellből fogyni. Ha nincs mázlid, fogsz, de máshonnan is, tehát az összkép sokkal jobb/szebb/formásabb lesz!

Példa: Én középiskolában úgy meghíztam, mint egy disznó, a 164 centimhez lehettem kb. 70 kg! Aztán szép lassan lementem 63-ra, kicsit kisebb lett a mellem, igen, de nem sokkal, most meg komolyabban elkezdtem diétázni (teljes kiőrlésű kenyér, sok-sok hús és zöldség, túró, kefir, napi 5-6 étkezés, 3 liter víz naponta + mellé heti 4-5 alkalommal 1,5 órás folyamatos, gyors séta) és lementem 56 kilóra. És zsírból ment le. És a mellem azóta nem lett kisebb, mert fenékről és combról fogytam :))) Korábban is B-s kosár kellett, most is B-s kosár kell, csak most már nem jó akármelyik (eltérések vannak ugye melltartók között).

Tök lapos nem leszel, nyugi!

2012. aug. 14. 17:48
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2012. aug. 14. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!