Ha diétázni kezdek, nem lesz kisebb a mellem?
Azzal azért legyél tisztában, hogy a fiúkat csak a melled érdekli, a narancsbőröd egyáltalán nem. Ez csak egy olyan marhaság, amibe a nők egymást hajszolják bele, mert most divat kétségbeesni miatta (meg persze a kozmetikai cégek a nőket). Chipset, szénsavas üdítőt ettől függetlenül jó ötlet nem fogyasztani, attól még nem tűnik el a melled., és úgysincs bennük semmi egészséges.
Ne diétázzál, mert az úgysem tartható hosszan. A chips és kóla elhagyása még nem diéta, csak lépés a normális élet felé. Sportolj rendszeresen (min. 3*1 óra hetente, ahogy a tévé is mondja), és alakíts ki egy olyan életmódot és étrendet, amit hosszú távon is tudsz tartani.
Ha mázlid van, nem fogsz mellből fogyni. Ha nincs mázlid, fogsz, de máshonnan is, tehát az összkép sokkal jobb/szebb/formásabb lesz!
Példa: Én középiskolában úgy meghíztam, mint egy disznó, a 164 centimhez lehettem kb. 70 kg! Aztán szép lassan lementem 63-ra, kicsit kisebb lett a mellem, igen, de nem sokkal, most meg komolyabban elkezdtem diétázni (teljes kiőrlésű kenyér, sok-sok hús és zöldség, túró, kefir, napi 5-6 étkezés, 3 liter víz naponta + mellé heti 4-5 alkalommal 1,5 órás folyamatos, gyors séta) és lementem 56 kilóra. És zsírból ment le. És a mellem azóta nem lett kisebb, mert fenékről és combról fogytam :))) Korábban is B-s kosár kellett, most is B-s kosár kell, csak most már nem jó akármelyik (eltérések vannak ugye melltartók között).
Tök lapos nem leszel, nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!