Kisebb sérülés, vagy nem árt komolyan venni?
Figyelt kérdés
Tegnap lent voltam a konditeremben és megsérülhettem az egyik gyakorlatnál. :? A bal karom külső oldalán a vállcsont alatt futó izmoknál a váll alatt vagy 5 centire - kb. a lapockákkal egy vonalban - sajgó fájdalmat érzek. Ha hozzáérek vagy nem használom, tehát pihenés közben, nyugodt állapotban nincs gond, egy kicsit sajog és nagyon enyhe fájdalmat érzek, de ha erősebben hozzáérek, eléggé kellemetlen, illetve, ha megfeszítem az izmokat, úgyis eléggé sajog. Nem volt még ilyen, esetleg megtudná mondani valaki, hogy mi ez? Remélem csak meghúztam és semmi komoly, de hátha ért valaki jobban itt ezekhez a dolgokhoz, remélem nem kell megszakítanom az edzéstervet és elmennem sportdokihoz emiatt! :? Előre is köszi!2012. júl. 29. 16:31
1/2 A kérdező kommentje:
A :? jelek miatt elnézést, egy fórumra is kiírtam, ahol ehhez tartozik smile is, azt a szöveget másoltam be ide is. :)
2012. júl. 29. 16:32
2/2 prorokm válasza:
Szia! Szerintem egy kis időre hagyd abba az edzéstervedet, és nézesd meg valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!