Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha diétázni kezdek, nem lesz...

Ha diétázni kezdek, nem lesz kisebb a mellem?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok 160 centi és kb. 55 kiló lehetek. Az van,hogy az egész combom meg a lábam tiszta narancsbőr,de ha elkezdek diétázni meg sportolni,szóval nem eszek chipset meg sütiket és nem iszok szénsavas üdítőket (húst persze enni fogok),de így is alig van mellem,de így,hogy diétázni meg sportolni fogok,akkor nem lesz semmim,de a narancsbőr meg szörnyen zavar,viszont 18 évesen nem akarok implantátumot,most akkor mit csináljak???:"(

2012. aug. 12. 20:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt úgy hívják, hogy balszerencse mivel nem tudod szabályozni, hogy honnan fogsz fogyni és helyi zsírégetés sincsen.
2012. aug. 12. 20:11
 2/18 anonim ***** válasza:
Igen, ha fogysz, akkor mindenhonnan megy le zsír, így mellből is esélyes.
2012. aug. 12. 20:14
 3/18 A kérdező kommentje:

De most így mit csináljak??:''(

ez így nagyon patt helyzet,nem akarom,hogy narancsbőrös legyen az egész lábam,de azt se,hogy a mellem eltűnjön,örülök,hogy ennyim is van

2012. aug. 12. 20:15
 4/18 anonim ***** válasza:
igyál sok folyadékot, sportolj sokat, és kajálj egézségesen. a szemét kaját hagyd el. így talán takarodik el a narancsbőrödből drasztikus mell összemenés nélkül. amúgy pl én nem szeretem a nagy melleket, vagyis ha lehetne választani akkor inkább kismellű csaj kéne :D
2012. aug. 12. 20:21
 5/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is, egy kis méretcsökkenést megér a jó forma.:)
2012. aug. 12. 20:23
 6/18 A kérdező kommentje:

rendben :(

remélem,megmarad,a gyors kajákról meg lemondok,meg a sütikről satöbbi :) + sok sok folyadék

kedden neki kezdek

2012. aug. 12. 20:26
 7/18 anonim ***** válasza:
56%
Én azt mondom, inkább ne legyen semennyi melled, minthogy narancsbőrös legyél. Az undorítóbb.
2012. aug. 12. 20:28
 8/18 A kérdező kommentje:

Hát kösz,ahhoz képest,nem egy lánynak van,10-ből 5-nek tuti van,és egyébként nekem nem látszik,csak ha így csinálok :

[link]

2012. aug. 12. 20:31
 9/18 anonim ***** válasza:
Akkor ne csináld így.:)
2012. aug. 12. 20:32
 10/18 A kérdező kommentje:
de annyira idegesít hogy ott van :'((
2012. aug. 12. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!