Miért csinálja "ezt" a tricepszem? Valami ideg probléma lehet?
Figyelt kérdés
kb 3éve edzek elég szépen is sikerült fejlődnöm..kb 1hónapja vettem azt észre hogy 1-nap kb 3-4szer el kezd rángatózni a jobb tricepszem külső fele!nem azt mondom hogy fáj semmi ilyen csak zavaró hogy álok valahol pld és rángatózik a karom/tricepszem..:S:) valami ideg probléma lehet?becsipődés? nem tudok rájönni! veletek volt már ilyen?(gondoltam még a túledzésre is)..bár nem edzem olyan vadul mostanság főleg a munka miatt...:S köszi a válaszokat!2012. aug. 12. 09:08
1/3 Smartguy86 válasza:
Dehogy idegbaj :D
Ez szokásos, az izom kimerültsége okozhatja, de ha nem edzel olyan vadul, akkor nem feltétlen ez az ok.
Pl. sok a stressz, így a szervezetnek a magnézium-igénye is megnő, amire az edzés csak rátesz egy lapáttal.
Remélem alap, hogy multivitamint szedsz, ha már 3 éve edzel - nézd meg, mennyi benne a magnézium, mert lehet az a kevés, legalább napi 300 mg meglegyen. Ez azért is fontos, mert a magnéziumot nehéz bevinni megfelelő mennyiségben táplálékból (hacsak nem eszel sok halat) olyankor, ha edzel.
2/3 A kérdező kommentje:
értem persze szedek! de néztem és a magnézium nem túl sok benne..akkor még dobok mellé egy magneB6-ot vagy pld egy pezsgőtablettás magnéziumot! gondolom napi 500mg még nem lenne sok?..:)
2012. aug. 12. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!