A sport csak azé akinek van pénze?
El vagyok teljesen kenődve, imádom a sportot, de mégis nincs lehetőségem. Nincs pénzem ahhoz, hogy mozogjak.
Szeretek teniszezni, ahhoz is sok pénz kell. Szeretnék futni, de szar cipőben nem lehet futni. Szeretnék röplabdázni, vagy egyébb más sportolni, ám a sportgyarknokban elkérnek 8 e ft-1 órára. Igazából semmit nem tudok csinálni semmi mozgás, itthon vagyok. Még ismerettségem sincs. Régen sok versenyen indúltam, sokat nyertem. Néha azt gondolom ebben a tetves országban csak a csalóknak és az elit rétegnek van helye..
a sport azoké, akik hajlandóak tenni érte.
Abebe Bikila Rómában mezitláb futotta le a maratont. És az összes futócipős tagot megelőzte.
De te csak kifogásokat keresel. A sport nem a tiéd. nem az ilyeneké.
Ohhh, már megint lepontoztak:)
Úgy látom nehéz elfogadni, hogy a tingli tangli rohangászás és az otthoni fekvőzgetés nem számit sportnak:D
Vicces, hogy mennyi ember hiszi azt, hogy komoly sportoló mert mindennap 10 szer megemeli a távirányítót:DDDD
"Abebe Bikila Rómában mezitláb futotta le a maratont."
Futnék szívesen mezitláb, ha nem állna bele a talpamba 2 lépés után egy üveg szilánk;)
aikiboxer nem is azzal van a gond:)
De ha körbe nézel a lakásodban, akkor láthatod, hogy mindent pénzért vettél, a gépet amin netezel, a ruhát ami rajtad van stb...
Erre ide jönnek osztani azt észt, hogy a sporthoz nem kell pénz. De persze a sütire, csokira, mekis kajára,(ami az emberi szervetnek nem való) zenélő tollra, ipon-ra stb. bezzeg mindenkinek van pénze:)
Rendben van az a nézet, hogy a sporthoz nem kell semmi, mert tényleg lehet bárhol edzeni, csak némi lelemény kell hozzá:)
De az senkinek sem jutott az eszébe, hogy ha nem venné le a polcról azt a karton sört, csokit stb. akkor sok kicsi alapon közelebb kerülne ahhoz, hogy tudjon költeni értelmes dolgokra is, mint pl. a sport:)
Ja, hogy nem cserélnéd le egyiket se rá?
Akkor ne akarj sportolni!
Nem neked címeztem:)
Nem kell mindent magadra venni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!