Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A sport csak azé akinek van...

A sport csak azé akinek van pénze?

Figyelt kérdés

El vagyok teljesen kenődve, imádom a sportot, de mégis nincs lehetőségem. Nincs pénzem ahhoz, hogy mozogjak.

Szeretek teniszezni, ahhoz is sok pénz kell. Szeretnék futni, de szar cipőben nem lehet futni. Szeretnék röplabdázni, vagy egyébb más sportolni, ám a sportgyarknokban elkérnek 8 e ft-1 órára. Igazából semmit nem tudok csinálni semmi mozgás, itthon vagyok. Még ismerettségem sincs. Régen sok versenyen indúltam, sokat nyertem. Néha azt gondolom ebben a tetves országban csak a csalóknak és az elit rétegnek van helye..

2012. aug. 11. 19:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Sajnos a pénzhiány valóban lekorlátozza az ember lehetőségeit.
2012. aug. 11. 19:52
 2/20 dirtboy ***** válasza:
plusz időnek is lenni kell mert hiába van pénzed rá ha időd nincs
2012. aug. 11. 20:06
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Otthon beteszel valami pörgős zenét, és tornászol. A neten rengeteg gyakorlatot, akár komplett edzésprogramokat is találsz. Kocogni is előbb elkezdtek az emberek, minthogy a mai hiper-szuper futócipőket feltalálták volna. Veszel kínaiban fillérekért valami gumitalpú tornacipőt, és elindulsz. Ne betonon fuss, hanem földön, akkor kutya baja nem lesz az ízületeidnek. Tollasütőt és labdákat is olcsón lehet kapni, kimész valamelyik parkba, és játszotok. Vagy ha emeletes házban laksz, a lépcsőn is rohangálhatsz, ugrálhatsz fel-le. Fekvőtámaszhoz, kitörésekhez, nyújtó gyakorlatokhoz, felülésekhez stb. sem kell egyetlen fillér sem. Napi szinten mozgok, de soha nem költöttem a sportra pénzt. Mozogni bárhol, bármikor lehet. Azt csak az üzlet kedvéért hitették el velünk, hogy méregdrága felszerelésben edzőterembe kell menni hozzá. Ne hagyd magad! :)
2012. aug. 11. 20:10
 4/20 rémuralom ***** válasza:

"Szeretnék futni, de szar cipőben nem lehet futni." - Ej, de rohadt nagyigényű vagy! Már miért ne lehetne szar cipőben futni?

Sok pénz egyébként a teniszhez sem kell, ha már említetted, legfeljebb elkezdeni. Amikor elkezded, akkor felszerelést kell venni meg órákat, és ezek felemésztenek egy kisebb vagyont. Mikor már nem nincs szükséged arra, hogy órákat vegyél, akkor már csak a pályabérlet és a felszerelés fenntartása lehet költség. Előbbit ki lehet kerülni azzal, hogy keresel ingyenes pályát (biztos van, még ha nem is a közvetlen közeledben - választhatsz, fizetsz vagy messzebb mész), az utóbbi pedig tényleg nem jelent akkora összeget, hogy ne érje meg, ha igazán szeretsz játszani.

2012. aug. 11. 20:38
 5/20 anonim ***** válasza:

Magyar kreatív fajta én pl profi szinten keróztam .. nekem minden tök alap volt (legtöbbször használt cucc) és lazzán bírtam a többiekkel (sőt), akik karbon cucc ilyen kaja olyen vitamin ...

Az más kérdés, h. én versenyt az utazási költségek miatt hagytam abba .. pedig volt bennem potenciál, inkább elmentem tanulni ..

Futáshoz kell kb 10 rugó egy leértékelt futócipőre és kész ... Azt vedd meg! ne sajnáld rá!

2012. aug. 11. 20:42
 6/20 aikiboxer ***** válasza:
53%

A Decathlonban 5000 forint egy olcsó futócipő.

[link]

A bookline-on meg 3392.- Ft a Fegyencedzés c. könyv, ezt megveszed és szépen csinálgatod.

A tenisz, tollas, squash tényleg drága sportok, de vannak ennél olcsóbbak is, ha edzésre vágysz. A gyerekem pl. 3000 forintért bokszol havonta.

2012. aug. 11. 21:06
 7/20 Kiki01 válasza:
A multkor láttam egy kissrácot a sportpályán ahova járok (egy fillérembe nem kerül), na, ő mezítláb tolta, olyan sebességgel hogy csak pörgött utána a fejem...
2012. aug. 11. 21:11
 8/20 *Glissade* ***** válasza:
0%

De gondolom a kérdező komolyabban szeretne sportolni, és nem otthon tollasozgatni, ping-pongozni stb.

Kezdjük ott, hogy tollasozás nem sport, hanem szórakozás, ez igaz bármilyen otthoni játékra is.

Az otthoni fekvőzést sem igazán hívják sportnak... az inkább az otthon edzegetek kategória!

Futáshoz tökéletes a a szar cipőő---- annak aki ezt írta:)

Azzal megint csak az a gond, hogy szintén arra jó, hogy elmenjen heti 2x futkározni benne...

Szuper dolog az, hogy valaki otthon mozog, de ne nevezzétek már azt sportnak:)

2012. aug. 11. 21:13
 9/20 *Glissade* ***** válasza:

Itt az 5000ft-os futó cipő:DD

Részletes információk

KALENJI - Ajánlott: alakformálás / jó közérzet céljából (heti egyszer legfeljebb 30 percig) futóknak, aszfaltra és ösvényre.

Összetétel 3D mesh és szintetikus felsőrész, EVA közbülső talp, gumi külső talp.

2012. aug. 11. 21:20
 10/20 *Glissade* ***** válasza:

Ez a cipő olyan mint az otthoni kondi gépek:DD

1 hét alatt szét esik, ha normálisan próbálsz rajta edzeni:DD

(és nem csak heti max 2x15 percet)

2012. aug. 11. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!