Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A WPC80 fehérjekészítmény vmi...

Linkoln kérdése:

A WPC80 fehérjekészítmény vmi vacak?

Figyelt kérdés
2012. aug. 11. 19:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

a klinikai tanulmányok alapján gyorsabban visszatőltődnek ch-val az izmok, ha van fruktóz is benne.

ha vágnád egy kicsit a bioszt, értenéd. szerinted miért van az összes tömegnövelőben?

2012. aug. 12. 10:51
 12/22 A kérdező kommentje:

Látom nagyon képben vagytok, ezért kérdezek még :D

Kerékpározok, elvileg nekem nem kell szénhidrát edzés utánra, fehérje viszont természetesen kell.

Nem szeretnék tömeget növelni, maximum amennyi a teljesítmény javuláshoz kell, ebben az esetben az az activlab pl ami tartalmaz kreatint meg taurint jó nekem? vagy az tömegnövelésre van kimondottan?

2012. aug. 12. 11:25
 13/22 dirtboy ***** válasza:

ha ismernéd a fruktózt nem engem néznél hülyének.

a fruktóz felszívódása egyébként is lassabb a dextróz,maltodextrin,vitargótól.

hogy idézzek a bodybuilder.hu oldalról

/A fruktózt a testi sejtek nem tudják felvenni, a máj kezeli. Könnyen zsírrá alakul. Mivel édesebb mint az asztali cukor, régen azt gondolták, hogy a cukorbetegeknek így kevesebb kell - de én a fruktózt egyáltalán senkinek nem ajánlom./

egy másik

/A fruktózt a máj tudja csak feldolgozni, testépítőknek semmi haszon nincs belőle, zsírrá akalul, kerülendő, az izmok nem tudnak vele mit kezdeni./

nyugodtan védjed a fruktózodat,ha hülye vagy akkor csak fogyaszd bátran.

2012. aug. 12. 12:34
 14/22 dirtboy ***** válasza:

ma 11:25

szóval akkor te biciklis vagy?

nem is súlyzózol meg ilyesmi?

a kerékpáros teljesítményének növelésére nem szükséges nagy izmokat építeni.

a verseny bringások sem izmosak,nagydarabok de attól még szívósak,jól bírnak tekerni.

az hogy kell e edzés után gyors ch a tekerés intenzitásától függ.

ha kardió tartományban tekertél akkor fokozott izom munka volt és bizony kellene gyors ch tekerés után mert ürült a glikogén raktár rendesen.

azt pedig vissza kell tölteni.

activlab muscle up teljesen jó lesz fehérjének.

2012. aug. 12. 12:39
 15/22 A kérdező kommentje:

Eléggé aktív, 1óra naponta és 80% os pulzus felett szoktam letolni.

Tehát a ktreatin és taurin nem baj benne? Nem fogja rontani a teljesítményt? És miután átállok mondjuk sima fehérjére nem fogok visszaesni?

2012. aug. 12. 13:18
 16/22 dirtboy ***** válasza:

én nem értelek.

olyan nincs hogy 80%os pulzus.

a pulzust számokban mérik de nem %ban.

130as pulzus felett beszélünk kardio edzésről.

kreatin és taurin nem gond pont hogy inkább javítaná a teljesítményt.

[link]

[link]

azt sem értem hogy mi az hogy át állsz a sima fehérjére?

mit értesz pontosan a sima fehérje alatt?

2012. aug. 12. 14:10
 17/22 A kérdező kommentje:

Szia.

A 80%ot maximum pulzusom 80%ának értem az 160as percenkénti szívverést tesz ki nekem.

Tehát eléggé inteenzív.

A sima fehérje alatt kreatin, taurin mentesre gondoltam.

2012. aug. 12. 20:09
 18/22 dirtboy ***** válasza:

160 az már igen,az már intenzív.

jó tanács,máskor ne használj %ot mert senki nem fogja érteni hogy az mennyi mivel nem lehet tudni hogy menyi a 100%.

100% értelem szerűen már a halál lesz de azt meg még nem tapasztaltad meg.

a kreatin és taurin egyáltalán nem jelent hátrányt egy fehérjénél ha elég magas a protein tartalma és az ára kedvező.

ami gondot okozhat az a ch rész de az is főként szálkásításkor.

tömegeléskor abszolút nem gond az a párt g ch ami benne van.

2012. aug. 12. 20:41
 19/22 A kérdező kommentje:
Jah értem, tehát az hogy az az activlab fehérjekészítmény tartalmaz 70% fehérjét mellé pár százalék ch-t az bekevarhat szálkásításkor.
2012. aug. 12. 20:51
 20/22 A kérdező kommentje:

De akkor lényegében van olyan hogy pótolni kell a glikogén raktárat meg olyan hogy nem? Azt írták a szakik hogy 40-45gramm ch kéne edzés után ha kiürül, olyan nincsen hogy nem kell annyi? Mondjuk kicsit intenzív, de kerákpározás, tehát ilyen átmenet nincsen?

Élesen vagy nem kell vagy 45gramm kell?

2012. aug. 12. 20:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!