Testépítők mi lehet a gond? Zúzódás vagy az ínszalag? Több infó lent!
Üdv
a hét lején szkanderoztam kipróbálás céljából tuti sikerült megerőltetni a karom:S(pontosabban a könyök ízület fáj) akkor még nem is fájt este de másnaptól már igen főleg ha terhelem..ma mondom pihent kicsit a héten még nem edzettem adok neki mell-tricepsz volt a terv de a mellezés odatett neki pluszos padon toltam 75kilóval és kb mintha 120lenne:S ment az de érzetem hogy fáj abba is hagytam az edzést de utánna áá 2óráig majd meg őrültem úgy fájt:S tudom nem vagytok orvosok nem láttok bele csak kíváncsi vagyok szerintetek mi lehet rándulás ilyesmi? a doki is tuti pihentetést javasolna ezért se tartottam még fontosnak elmenni hozzá! mi véleményetek? köszi a válaszokat!!
szerintem húzódás lehet
remélem tanultál is belőle,én nem igen mernék szkanderozni,túl veszélyes,nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!