Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők mi lehet a gond?...

Testépítők mi lehet a gond? Zúzódás vagy az ínszalag? Több infó lent!

Figyelt kérdés

Üdv

a hét lején szkanderoztam kipróbálás céljából tuti sikerült megerőltetni a karom:S(pontosabban a könyök ízület fáj) akkor még nem is fájt este de másnaptól már igen főleg ha terhelem..ma mondom pihent kicsit a héten még nem edzettem adok neki mell-tricepsz volt a terv de a mellezés odatett neki pluszos padon toltam 75kilóval és kb mintha 120lenne:S ment az de érzetem hogy fáj abba is hagytam az edzést de utánna áá 2óráig majd meg őrültem úgy fájt:S tudom nem vagytok orvosok nem láttok bele csak kíváncsi vagyok szerintetek mi lehet rándulás ilyesmi? a doki is tuti pihentetést javasolna ezért se tartottam még fontosnak elmenni hozzá! mi véleményetek? köszi a válaszokat!!

2012. aug. 11. 14:20
 1/5 A kérdező kommentje:
a hét elején bocsi!
2012. aug. 11. 14:21
 2/5 dirtboy ***** válasza:

szerintem húzódás lehet

remélem tanultál is belőle,én nem igen mernék szkanderozni,túl veszélyes,nem éri meg.

http://www.youtube.com/watch?v=2oLx3MXwHVQ

2012. aug. 11. 14:38
 3/5 anonim ***** válasza:
szalag sérülés lesz. gratula.
2012. aug. 11. 16:02
 4/5 A kérdező kommentje:
egy orvos ismerős is húzódást mondott pihentetést javasolt ő is!! mit javasoltok mennyi az a reális idő ami után újra edzhetek?? max kisebb súlyokkal..
2012. aug. 11. 16:10
 5/5 A kérdező kommentje:
esetleg valami krémet vagy gyógyszert tudtok javasolni?? van itthon donalgin gondoltam azt beszedem fájdalom csillapító és gyulladás csökkentő is..kiderül használ e valamit..
2012. aug. 11. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!