13 éves korban el lehet kezdeni súlyzozni? (5 kg)
Figyelt kérdés
és fekvotámasz vagy hasprés?2009. júl. 20. 21:26
1/8 anonim válasza:
Ne vidd túlzásba, mert az gátolhat a növekedésben!!!
2/8 anonim válasza:
Mi az , hogy fekvőtámasz vagy hasprés ? Mindkettő !! A kettő független egymástól . És mit akar az az 5kg a kérdés végén ? A kérdésre válaszolva igen , el lehet kezdeni , de ne használj nagy súlyokat.
3/8 A kérdező kommentje:
ja és 174 cm, 61 kg vagyo,fiú
2009. júl. 20. 21:44
4/8 anonim válasza:
A testsúlyoddal végezhető gyakorlatok mehetnek, mint fekvő, hasazás, húzódzkodás, tolódzkodás. Konditermi edzést súlyzókkal nem szabad, mert még puhák az ízületeid, ilyen fiatalon még nem szabad túlterhelni őket.
5/8 anonim válasza:
13 évesen 174 cm ?!?! Én 15-16 évesen voltam ekkora,és nem tartoztam a kicsik közé.
Bár ha a szüleid/nagyszüleid 200-asok akkor tudom ezt csak elképzelni.
6/8 anonim válasza:
Gyerekkorban is lehet súlyzózni, edzeni, testet építeni, igen. Az viszont életbevágó, hogy a gyakorlatokat helyesen végezd és emellett sokat pihenj és rendesen egyél, illetve alaposan bemelegíts edzések előtt.
8/8 Xsjado Skeleton válasza:
Én szintén 13 éves vagyok 178-179cm magas és 10-11kg-os súlyzóval súlyzózok (33-34cm-es a karom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!