21 évesen, Fallot-tetralógiával milyen sportot lenne érdemes elkezdenem?
Itt a szervezet energiával van baj, offolsz már megint:D
Ez egy súlyos genetikai defektus, sajnos gyakran jár együtt a trombózisra való hajlammal is. Csak rá kéne jönni, hogy mi az, mert ha az egy rög és ráedzel, nem jutsz elég oxigénhez és rosszul leszel vagy elmozdul a rög és az még súlyosabb gondokat tud okozni. Én mindenképp várnék, amíg valamelyik dr. House kitalálja, hogy mi az.
nem csoda ha nem mernek hozzá nyúlni, azért lássuk be: az orvosok között akkora a bizonytalanság, hogy csoda ha van aki bátran, kételyek nélkül tud praktizálni.
ez miért van?
biztos hogy nagy szerepe van annak, hogy még mindig tévhitek uralkodnak táplálkozásban. nyomatják a kevés zsír - sok gabona, tej dumát és hoppá, egyre több a szívbeteg. így én is paráznék, pláne ha valaki olyan kényes állapotban van, mint Te lehetsz.
Értsd már meg, hogy nem azért szívbeteg , mert helytelenül táplálkozik!
Genetikai betegsége van, a szívéből hiányzott a sövény, az aortája pedig rossz helyről eredt, semmi köze ennek a kajáláshoz, ne akard már mindenbe belemagyarázni.
21 évesen ha egész nap finomított szénhidrátot zabálna, meg nem mozdulna, akkor sem lenne szívbeteg!
Az orvos pedig azért bizonytalan, hogy bele merjen e vágni egy szívműtétbe, mert fölöslegesen nem műtenek szívet. Drága eljárás és rendkívül kockázatos.
én utána olvastam a betegségnek, csak a nyugati orvoslás kompetenciáját kérdőjeleztem meg.
egyébként ha eddig tudott úszni, még mindig azt mondom, hogy a Taichi gyakorlás mindennél jobb hatással lesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!