Szálkásításkor milyen nasit ehetek?
Figyelt kérdés
A répát szeretem,de nem igazán jó szálkásítás mellett...a kukorica ugyanez a kategória..a mandula drága..nekem meg jóljönne vmi olcsó,finom és ilyenkor is ehető..2012. aug. 8. 11:26
1/6 anonim válasza:
A szálkásítás nem az élvezetekről szól. Nekem az esti protein a túróval a "nasi" (is) :)
2/6 anonim válasza:
Karalábé vagy káposzta:) Ezekben semmi sincs, lehet rágcsálni:)
3/6 A kérdező kommentje:
azt nem mondtam h egy kezelés melléktermékeként nem ehetek tejterméket és a fehérjeport is napi 20g-ban maximalizálták..
2012. aug. 9. 19:38
4/6 anonim válasza:
Néha szoktam sütni zabpehelylisztből, kis édesítővel palacsintát és azt tolom egy kis túróval vagy édesítős lekvárral, amihez nincs adva plusz cukor.
De csak ritkán.:)
6/6 anonim válasza:
Hű, az nincs, mert érzésre öntöm össze a cuccokat; kb 200g zabliszthez teszek 1,5-2 dl tejet, kis vizet, 2 tojást, csipet sót, édesítőt és én egy kis olajat is, mert leragad, mint állat. Az állagát szoktam nézni, ha sűrű, akkor teszek még vizet, ha nagyon híg, akkor kis zablisztet még. Majd mixerrel keverem és sütöm. De nagyon vékonyat nem tudok vele sütni, mert elszakad. De nagyon finom így is. Proteines túróval a legkirályabb.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!