Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A fiúk nagy része miért...

A fiúk nagy része miért állitja azt, hogy a lányok le vannak maradva tőlük mindenféle sportban?

Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 18:21
1 2 3 4
 21/39 aikiboxer ***** válasza:
Próbáltál már fiúkkal kosár- vagy kézilabdázni? A focit nem kérdezem, mert ahhoz nagy lábügyesség kell, amit a fiúk bölcsis koruk óta gyakorolnak, de kosarazni próbáltál már fiúkkal?
2012. aug. 7. 21:56
 22/39 A kérdező kommentje:

Nem tudok kézilabdázni, se kosarazni! De álltalános iskolában teniszeztem, és alsóban együtt voltunk a fiúkkal, csak utána választottak szét minket.

Nem voltak jobbak nálunk, akkor még...

2012. aug. 7. 22:06
 23/39 anonim ***** válasza:
Felnőtteknél nagy különbség van teniszben is.
2012. aug. 7. 22:07
 24/39 A kérdező kommentje:

Nem emlékszek már sok mindenre, de pl. voltak ilyen gyorsasági versenyek, hogy ki voltak rakosgatva a tenisz labdák messzire, és be kelett őket gyüjtened egy hullahop karikába, kettesével. Azt nézték ki fejezi be előbb, és nem volt keményebb ellenfél egy fiú:)

De a felnőtt csoportba én már nem jutottam el, mert kihullottam idő közben.

2012. aug. 7. 22:14
 25/39 aikiboxer ***** válasza:
Na például bokszban, ha a fizikumot nem számítjuk, legalábbis gyerekkorban nincs nagy különbség. A lányom fiúkkal edz folyamatosan, és akkora ütése van mint egy lónak. Persze később itt is a fizikum meg a súlycsoport számít majd.
2012. aug. 7. 22:14
 26/39 A kérdező kommentje:
mármint a labdákat csak eggyesével, a verseny volt ketteséve.
2012. aug. 7. 22:16
 27/39 anonim ***** válasza:
Ezek csak gyerekkori játékok. Engem pl ilyenekben sem győztek le lányok. De nem is ez a lényeg. A tények számítanak. Nézd meg a sportok 95%-ban az eredményeket. Legyen az idő, méter, kg, kisnyúl vagy bármilyen mértékegység, a nőknél gyengébb eredmények vannak. Hiába érzed máshogy, a tények makacs dolgok.:)
2012. aug. 7. 22:19
 28/39 A kérdező kommentje:

Akkor te jó kemény lehettél Montez:D

Én akár hányszor legyőztem egy fiút, mindig azzal jöttek, hogy mert hagytak nyerni:D

Amikor meg szkenderben vertem le az egyiket, akkor meg kitalálták, hogy odébb húztam a könyököm (persze valóban így volt, de ő is odébb húzta)

2012. aug. 7. 22:34
 29/39 anonim ***** válasza:

mondjuk ez az alkartámasz,más néven merev testes tartás-befeszített se-ggel szabályos csak-tényleg elég jó képet ad a gerinc körüli izmok erejéről és állóképességéről.

viszont gyorsan lehet benne fejlődni ha valaki gyakorolja.

egy felmérő teszten egyszer engem is odavert benne egy lány.

szóval ami történt az azt mutatja,hogy a te gerinc körüli izomzatod erősebb a saját testedhez képest,mint a gyúrósé.

egyébként annyira megtetszett ez a fajta gyakorlat nekem,és az hogy milyen nehéz is,hogy elvégeztettem pár testépítő ismerősömmel és a rekordjuk 54mp volt,ami bőven a minimum szint alatt van:D.

egy tornász kiscsaj viszont 10percig is benne marad akár,ami extrém erőről ad képet a saját testéhez képest.

2012. aug. 7. 22:42
 30/39 NagyonGonosz ***** válasza:

Nagyon szeretnéd, hogy a nők ugyanolyan erősek legyenek ugye ? :D

Viszont lehet statisztikákat nézni a férfi eredmények a sportok 99%-ban jobbak. Profikról beszélünk, nem gyerekekről és nem is kezdőkről. Olyan sportolókról akik a maximumot hozzák ki magukból.

A jógát ne keverjük bele, mert nem versenysport. Nem feltétlen teljesítmény orientált. Amúgy itt a nőknek (kezdetben legalábbis biztos) előnyük van, mert a hajlékonyság fontos. Anatómiai okai vannak. A férfi és a női medence több mindenben eltér egymástól pl: "A női medencénél a farkcsont elmozdulhat, nincs összecsontosodva a keresztcsonttal, ami további tágulási lehetőséget jelent."

Az, hogy egy fiún felül tudsz kerekedni nem jelenti azt, hogy a nők erősebbek. Például egy 10 éve tahi boxoló nő agyonverne egy képzetlen férfit, de 2 profi 15 éve thai boxoló nő és férfi közül nagy valószínűséggel a férfi fog nyerni.

Nézd csak meg az olimpián a férfi és a női eredményeket.

2012. aug. 7. 22:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!