Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudnátok mondani olyan protein...

Tudnátok mondani olyan proteinkészítményt mely jobb a Power Protein-nál de olcsóbb?

Figyelt kérdés
2012. aug. 4. 14:23
 1/10 anonim ***** válasza:
tudnál mondani olyan személygépjármű készítményt ami gyorsabb mint egy vadászgép, de olcsóbb?
2012. aug. 4. 14:24
 2/10 anonim ***** válasza:

Ebben a kategóriában nem fogsz olcsóbbat találni. Van a biotech-es és a power trackes power protein, de vmivel a power trackes olcsóbb.

Nézd meg több netes boltban is, néhol szokták akciózni. De olyan ami jobb is, meg olcsóbb is, olyan nincs. Vagy-vagy

2012. aug. 4. 14:34
 3/10 anonim ***** válasza:

power protein-kevert fehérje amugy szója mert szinte csak az van benne

ha ilyen árban akarnál kevert fehérjét venni ilyen rossz szójásban ez a leg jobb ár/értek 9000 forint 4 kiló

ha kevertet akarsz akkor ott van a biotech es pro enzy fusion én sokkal jobb mind a power protein

de ez csak 2,2 kiló

ha tejsavót akarsz akkor a VPX syngexet ajánlom mert ár/értékben legjobb

:D

2012. aug. 4. 14:36
 4/10 A kérdező kommentje:

1# nem okoskodni kell hanem utánna nézni

[link]

2012. aug. 4. 14:40
 5/10 anonim ***** válasza:

A (személy)gépjármű olyan -->KÖZÚTI<-- jármű, amit beépített motor hajt.

Nem okoskodni kéne, hanem utánanézni.

2012. aug. 4. 14:45
 6/10 A kérdező kommentje:

amugy meg ha nem segíteni jöttél ide akkor minek vagy itt

ezt a fórumot arra találták ki hogy az emberek segítsenek egymáson nem pedig a KEMÉNY beszólogatásaidért...

ha nem teszik a kérdés ne válaszolj!

Am meg nem néztem hogy SZEMÉLY gépjármű,

de ha már itt tartunk akkor a proteinkészítmény se átlag étel, tehát a kérdésed alaptalan mivel a spéci jármű viszonyítva a proteincuccokhoz ugyan az.

TEHÁT NE HUZASD A NÉPET A ....

2012. aug. 4. 14:50
 7/10 anonim ***** válasza:

válaszoltam. ironikusan. arról, hogy te nem értetted és belefulladtál a részletekbe, én már nem tehetek.

tehát nincs ilyen proteinkészítmény. így jó? :)

2012. aug. 4. 14:53
 8/10 dirtboy ***** válasza:
olyat nem de én a activlab muscle up ot ajánlanám power helyett.
2012. aug. 4. 14:56
 9/10 anonim ***** válasza:

ja tényleg még az is mehetne a power helyett

tejsavó koncentrátum 3 és fél kiló 11 000 forint

2012. aug. 4. 15:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Válasszuk ketté a kérdésedet. A Power Protein kevert fehérje, ami a kiskárárából lekövetkeztetve akár 80%-os vagy ennél több szója proteint is tartalmazhat. Ebből a tényből kiidnulva, ennél olcsóbb megoldás csak az lehet, ha magát a szója alapaanyagot vásárolod meg. 6.500Ft/5kg

Egy másik alternatíva ami szintén kevert, és nagy mennyiségű szóját (85%-ot) tartalmaz. például ez:

8.900Ft/4500g

[link]

A Power Protein-nél, tehát az igen nagy mennyiségű szóját tartalmazó proteinnél csak is olyan dizájnerek a jobb minőségűek, amelyek ezt nem tartalmazzák. Véleményem szerint olyan fehérjét válassz, ami whey alapú (!!) és nem tartalmaz hozzáadott szénhidrátokat.

11.900Ft-/3kg (whey koncentrtáum) MHN 100% whey protein.

2012. aug. 5. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!