Milyen reflexíjat vegyek? (adatok lent)
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, fiú, 160cm körül. Milyen fajta íjat ajánlotok, mekkorát, hány fontosat? Neten vannak megbízható helyek, vagy inkább személyesen éri meg megvenni? (Személyesen csak végső esetben szeretnék venni, mert valószínű sokat kéne utazni) Légyszi linkeljetek, vagy legalább az adatokat, vagy a típust írjátok le, köszi.2012. aug. 3. 22:25
1/4 A kérdező kommentje:
Ui.: nem kell semmi modern, egy egyszerű fa íj, extrák nélkül.
2012. aug. 3. 22:28
3/4 anonim válasza:
Nem nagyon értek az íjakhoz, de ha jól gondolom gyakorláshoz neked épp jó lenne.
A húzáshossz véleményem szerint viszonylag gyenge, de gondolom nem vadászni akarsz vele.
4/4 anonim válasza:
A képen egy tradicionális íj van nem reflex, de én úgy gondolom, hogy kezdésnek jobb is ez. De szerintem nehogy az 50 fontos íjat vedd meg! Nekem egy 34 fontos samick polaris íjam van de az első héten kicsit nehéznek találtam a kihúzását :D pedig nem vagyok gyenge fizikumú alkat. Ha komolyan gondolod az íjászatot akkor ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt [link] + még ezt a könyvet Szöllősi Antal: Nyílegyenesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!