Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a kritikátok/véleményetek...

Mi a kritikátok/véleményetek erről?

Figyelt kérdés

MPM MIXED PROTEIN MATRIX ha csak ezt szedem és tömegnövelő étrend érhetek el fejlődést? mivel edzés után jó volna valami de az ár is számít nekem és nem érdekel a szója, a fehérje az fehérje nyilván kicsit a hasznosulás nem jó..

de mi a vélemény?

2012. aug. 3. 10:37
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
csak hobbiszinten űzöm a testépítést...és nem nagyon van keret :(
2012. aug. 3. 10:38
 2/15 anonim ***** válasza:
Vélemény, ennél kapsz jobbat is olcsóbban: power protein 4 kg 10ezerért: [link]
2012. aug. 3. 11:13
 3/15 A kérdező kommentje:

Montez de ahogy olvasom a használókat itt és más oldalon azt mondják szójás gagyi az egész és nem sok értelme van...

erről mi a véleményed?

2012. aug. 3. 11:17
 4/15 anonim ***** válasza:

Az mpm is ugyanolyan szójás cucc, ne hidd, hogy abban több tejsavó van.:)

Persze, hogy sokkal jobb a tejsavó, senki nem vitatja, de ha nincs lé, akkor ezt is be lehet vetni vagy lehet keverni olcsóbb tejsavóval:

[link]

2012. aug. 3. 11:22
 5/15 A kérdező kommentje:

azt gondoltam..köszönöm a válaszod , megveszem!

és arra mit tudol ajánlani egyszerűen nem tudok már annyit enni fehérjét meg szénhidrátot enni,de inkább csak a fehérjével van gondom szénhidrát az van...csak hát nem zsírgombóc akarok lenni... 82 kg vagyok elég jól jött fel minden,de most mivel már nagyobb a tápigényem mintha mennék össze mit tudnál ajánlani? mit vegyek és csináljak?

valami tudnál adni? na ilyenkor lenne jó ha valaki feledzene ilyen cuccokkal akár ifi súlyemelőként is vagy hasonló

2012. aug. 3. 11:28
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem tudsz mit tenni, több csirkét kell nyomni és betehetsz még egy turmixot. Ezt sokszor inkább anyagilag nehéz megoldani. Vagy vehetsz olcsóbb fagyasztott tengeri halat vagy csirkecombot, tömegelésnél az is mehet.
2012. aug. 3. 11:32
 7/15 A kérdező kommentje:
pedig az álmom,célom 100 kg elérése, és fekvenyomásban emiatt nem is tudok továbblépni 70 kg-al tolom a szériát multkor 80kg-al is ment a 4x10 csak hát ez a szaros válság felfog emészteni...köszönöm remélem valahogy kihúzom!
2012. aug. 3. 11:34
 8/15 A kérdező kommentje:
Még egy kérdésem volna ha fedezném a fehérjét a tescobol a grillcsirkével amit kisütnek az jó? nem tudom hogy büdös-e de az sem érdekel már nagyon csak ne lenne így"úgy érzem összeesek ha nincs kellő tápanyagom"
2012. aug. 3. 11:39
 9/15 anonim ***** válasza:
Tömegelésnél mehet, de nem gondolnám, hogy így olcsóbban jön ki vagy tévedek? :)
2012. aug. 3. 11:44
 10/15 A kérdező kommentje:

gőzöm sincs, 550 ft, nem tudom kb mennyi fehérje lehet benne de ha egészet veszek az 1000 ft és akkor nyilván abba nem csak a comb van szerintem olyan 80 g-nak kéne lenni benne csak saccra mondom

[link]

2012. aug. 3. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!