Béres Alexandra tornái mennyire hatásosak?
Figyelt kérdés
Persze mellette normális étrend... Írjatok tapasztalatokat légyszi!2012. aug. 3. 09:17
1/3 anonim válasza:
pont annyira mint pl a Bíró Icáé,stb,
2/3 Szoondiii válasza:
Milyen szempontból?
Tudjuk mi az a normális étrend? Szerintem nem, először esetleg arról beszéljünk..
Jó kis Tai-chi, Jóga edzés vagy úszás, ezeknél nincs jobb edzés. Minden más ízületgyilkos időpocsékolás. Csak ezt aki szereti csinálni őket, az nem vallja be.
3/3 anonim válasza:
Nagyon! Nekem egy hónap után látványosan formásodott a combom és a hasizmom is elkezdett alakulgatni, pedig előtte eléggé puha voltam. Én a Kiképzés/Gyakorlat tornáját csinálom, néhány hete kezdtem újra, az a "leglájtosabb" edzésprogramja, kezdőknek azt ajánlom, semmiből nem csinál túl sokat, túlélhető. Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!