Alakformáló DVD hatására vastagodtam - lehetséges?
Másfél éve naponta tornázom Béres Alexandra, és Rubint Réka tornáira felváltva. tartottam az 51 kilómat (168 centi magassághoz). Pár hete 52 mutat a mérleg, pedig keveset eszem, semmi életmódbeli változás nem volt. Tudom, ez még nem tragédia, de nem szeretnék hízni.
A lábam, főleg a vádlim nagyom megvastagodott. Lehetséges, hogy az izmosodástól híztam?
fogjátok már fel, hogy normális étrend nélkül zsír alá fogtok izmosodni! ezért leszel vastagabb. ha a megvastagodás tiszta izom lenne, azt észrevennéd és nem írnál ki ilyen kérdéseket.
ez üzenet minden otthon rubintra vergődő nőnek.
Köszönöm a válaszokat. Bár továbbra sem értem, mi a baj az étkezésemmel, írtam is, hogy keveset eszem. Nem eszem fehér kenyeret, édességet, zsíros húsokat, szinte csak fehérjét, teljes kiőrlésű ételeket, sok gyümölcsöt, zöldséget. Ha ennél kevesebbet eszek, infúzióra kerülök, anorexiás nem szeretnék lenni.
Írtam azt is, 52 kiló vagyok a 168 centimhez, ez nagyon kevés (35 éves nő vagyok, két gyereket szültem), nem fogyni akarok, csak tartani a súlyom, azért is ijedtem meg, hogy vastagodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!