Egy kis protein segítség? Melyiket vegyem meg?
Màr kb. 2 hete vacilálok és nem tudom eldönteni, hogy melyik port vegyem meg.
Tehát az opciók:
Optimum nutrition standard gold
scitec nutrition 100% whey protein
weider
multipower 100% professional
Szerintetek melyik a legjobb?
Amazonról akarok rendelni, (Németországban élek,) olvasgattam a kommenteket hozzá, leginkább az Optimum felé hajlok.
Vélemény?
Akkor maradok az elsőnél, köszi a gyors választ:)
Az étkezésem remélhetőleg rendben van:)
Reggelire általában zabkása(ez a mániám), tízórai valami gyümölcs, ebéd csirke, pulyka, hal esetleg néha marha. Hozzá sok zöldség, barna rizs, teljes kiőrlésű tészta(ritkábban). Vacsi túró esetleg fehérje shake.
Mégcsak 2 hete "edzegetek" rendesen, végre rászántam magam a konditeremre:)
Már most elégedettebb vagyok, mint előtte bármikor, amikor még hittem a Rubint Réka tornákban:D
Kicsit lehetne ezt az étrendet jobbá tenni, de tudni kell, hogy mi a cél. Mert nem árt számolni, mérni a kaját. Reggelre pedig mehetne a zabhoz protein és este pedig sovány túró kell, mert abban van hosszan felszívódó protein (kazein).
Szóval:
Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch). Lányoknak 3-4g*ttkg ch!
Ezekből kellene leginkább összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Szálkásító diéta: napi 3g*testtömegkg fehérje kell és 1,5-2,5g*testtömegkg szénhidrát (ch).
A magasabb ch mennyiségről érdemes kezdeni és ha nincs meg a heti min 0,5kg fogyás, akkor lehet csökkenteni. Viszont ne legyen több a fogyás, mint heti 1kg, mert akkor nagy az esélye az izomvesztésnek.
ezekből kellene összerakni az étrendet:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Itt találsz étrendeket is: [link]
Optimum
utánna
multipower
többi felejtős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!