A testépítők miért nem jönnek be a nőknek?
Nem ez volt a kérdés, hogy : sok nőnek. Hanem hogy a nőknek!!! Ez nem ugyanaz, mert vannak, akiknek pedig bejön. Én nem vettem észre, hogy engem visszataszítónak találnának, mondjuk nem is vagyok koxos állat. :)
Na, mindegy, hagyjuk, az előítéletekkel nem lehet mit kezdeni.
Van akiknek bejönnek van akiknek nem , ennyi.
A szép fogalma meg szubjektív.
Akin pedig alapból nem feszül az XL-es póló/ha egyáltalán belefér/ az nem testépítő,/vagy nagyon kezdő, de itt úgy érzem, hogy nem a kezdőkről van szó/
Én sok testépítőt (nem profit) ismerek akiknek diplomája van, van olyan akinek nem is egy. Tehát a buta kilőve.
Szintén vannak olyanok, akik csak azért edzenek, mint pl. én is, mert tetszik a sport.
Én pl. szeretek lemenni, edzeni, súlyt emelni, az az érzés nagyon jó. És az izomtömeg csak jön mellé. Magát az edzést jobban szeretem.
Nem nézegetem magam a tükörben, nem méregetem magam, csak havonta a súlyom miatt. És nem érdekel a nők véleménye sem, mert nem miattuk edzem - hanem, mint írtam az edzés élménye miatt - és feleségem is van, aki meg szereti ezt :)
Utcán sem érdekelnek a kíváncsi szemek, ha nem tetszik akkor lehet másfelé nézni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!