A testépítők miért nem jönnek be a nőknek?
50kg-os félig letolt gatya?
Honnan veszel te 50kg-os gatyát? Inkább ne szólalj meg ilyen fogalmazással, mert pont alátámasztod azt a sztereotípiát, ami a testépítők korlátozott agyi kapacitásáról szól:d
Valamelyik hozzászóló kérdezte, hogy pontosan hol van az a bizonyos határ. Szerintem ezt így nem lehet megmondani, ha tükörbe nézel, akkor látod.
Például nálam itt a határ, ez még épphogycsak elmegy, bár a válla nekem már nagyon széles, de aki már ennél izmosabb, az nekem nagyon sok... már ez is sok igazából egy kicsit:
Azért érdemes megnézni a 12:04-es választ (: logika forever. (mivel pont előtte kérdeztem, hogy mégis mennyi a sok)
12:29
Igen, neki valóban furán széles már a válla, és szerintem ez nem éppen egy átlagalak, nem túl sok ilyen emberrel találkozol majd, így az, hogy ezt soknak tartod, nincs lényegi hatással, nem kell aggódnod, hogy milesz ha ilyen lesz :D
az amit cyan írt,nem lehet megpunnyadni mellettük,a másik meg,hogy bizonyos izomtömeg felett ruhában-főleg ingben-már aránytalannak,akár kövérnek is hathat laikus szemlélőként.
pl kathi bélára egy tömegnövelés végén,ha ránéz egy nő elsőnek egy kövér emberre asszociálna.
evolúciós szempontpontból meg az arányos a kívánatos,továbbörökítésre érdemes,nem a szélsőséges.
Kár ezt ragozni, ha már testépítésről van szó, mint életformáról, azt nem azért csinálják, hogy a nőknek tetszenek. Ahhoz elég lenne a széles váll és mellkas, ami férfias, a szimmetrikus arcra nem lehet gyúrni:D
Ez már bőven túlmutat a nőkön, a testépítő önmagának akar főként tetszeni, és ez az, ami valamelyest visszataszító lehet egy nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!