Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Converse cipőben lehet táncolni?

Converse cipőben lehet táncolni?

Figyelt kérdés
Eddig mindig zokniban gyakoroltunk az órán, de fáj tőle a lábam. Van, aki profi tánccipőben nyomja, de arra most nincs pénzem. Szerintetek egy Converse tornacipő megteszi?
2009. júl. 18. 10:41
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
huu rohanok is.
2009. aug. 18. 17:58
 12/24 anonim válasza:
egyébként,a válaszom,és a pszichológiai gondok egészen más témába tartoznak.azért,abban,ha én a kérdésedre mondok valamit,te meg aztmondod hogy "elmebeteg" vagyok van némi különbség.
2009. aug. 18. 18:02
 13/24 A kérdező kommentje:

aha... aközött is van különbség, ha valaki értelmes választ ad egy kérdésre, meg ha valaki csak agyament beszólásokat írogat, mint te. inkább erre próbálj odafigyelni, hátha sikerülni fog valami hasznosat is produkálnod ezen az oldalon.

egyébként hova rohantál végül? anyádnak segíteni vagy a pszichológushoz? remélem, az utóbbihoz:)

2009. aug. 18. 19:54
 14/24 anonim válasza:

az hogy hülye a kérdés mitől agyament?-.-

szerintem neked sem ártana egy pszichológus ha már itt tartunk.

2009. aug. 19. 15:24
 15/24 A kérdező kommentje:
azért, mert semmi értelme nem volt, hogy beírtad. egyébként mire gondoltál, amikor beküldted? csak nem arra, hogy "hú, most azért is odaszólok, mert én aztán kemény megmondóember vagyok"? érdekelne a hozzád hasonló kérdésfikázók gondolatvilága, ha már ennyit emlegetjük a pszichológusokat:P
2009. aug. 19. 21:23
 16/24 anonim válasza:

csak egyszerűen nem látom értelmét a kérdésednek.

ha már tornacipő kell akkor egy 1000ftos is simán megtenné.nemtudom miért kell rögtön converse.egyébként ha neten megnézed a "profi tánccipő" sem sokkal drágább mint a conversed.

2009. aug. 19. 21:36
 17/24 A kérdező kommentje:
pár kommenttel ezelőtt írtam, hogy másfél éve vettem a converse cipőmet, tehát ez adva volt már, amikor elkezdtem a táncot. ennél szájbarágósabban már nem tudom leírni. amúgy meg a kérdésben sem említettem, hogy (a táncolás miatt) vennék converse-t, nemtom, te honnan szedted ezt. és a jelenlegi állapotában - ismétlem, másfél éves - nem hiszem, hogy megközelítené egy tánccipő árát, tehát még elcserélni se tudnám, ha erre gondoltál esetleg.
2009. aug. 19. 21:48
 18/24 anonim ***** válasza:

Hát bocsi, de egy profi táncoscipőért elkérnek 30.000 forintot, ráadásul van külön standard és latin. Egy mezei converse meg kijön 12-ből is. Más kérdés, hogy két hónapja nem kapok 1000 forintos piros tornacipőt, mert most éppen sehol sincs, de ettől függetlenül nem veszek Converse-t. Viszont hülyeség firtatni, hogy kérdezőnek miért éppen ilyen cipője van. Nekem is van 6000 forintos tűsarkúm, mert akkor éppen lila cipőt akartam, és 40-es meg 41-es méret ritkán van a kínaiban.

(Én írtam a többi választ)

2009. aug. 21. 16:38
 19/24 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólást:) Egyébként remekül bevált a javaslatod a kínai cipőt illetően, bár ahogy használom őket, egyre jobban tapadnak, legalábbis úgy érzem... esetleg ez ellen van valami ötleted?
2009. aug. 22. 01:30
 20/24 anonim ***** válasza:
Ehhez kapcsolódóan nincs tippem, talán a cipész tud valami ötletet adni. A gumipadló miatt nekem is fura lett a talpa, úgy kopott, mintha forgácsolódna (addig amíg le nem lépték a lábamról). Most nekem is kell valamit szereznem, mert szerintem bejárok a suliba megint társastáncra (egyetemen ez is lehet tesióra). Hogy megy a tánc amúgy? Miket tanultatok eddig?
2009. aug. 22. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!