Converse cipőben lehet táncolni?
A jó cipő nem tapad le, de nem is csúszik túlzottan. Ha versenyszerűen szeretnél táncolni, akkor mindenképpen szerezzél tánccipőt. Megpróbálhatsz keresgetni vaterán vagy teszveszen egy használtat, például valami ilyesmit:
Ha nem találsz, vagy nem versenyszerűen akarsz táncolni, akkor meg keress valami ehhez hasonlót egy kínaiban. Lényeg, hogy ne legyen túl magas és vékony a sarka.
Első voltam (ezelőtt is)
1. 9000ért vettem másfél éve. a táncot pedig néhány hónapja kezdtem.
2. mivel csak a te hozzászólásaid voltak zagyvaságok, a többi értelmes volt, a kérdés se volt "hülye". valószínűleg veled van probléma. keress egy pszichológust, és öntsd ki neki a lelked, biztos sok problémád van, ha ilyen goromba vagy. vagy ha csak unatkozol, és ilyen szerencsétlen vagy, hogy ezzel kell szórakoztasd magad, inkább fogd meg a porszívót és segíts anyukádnak takarítani, biztos örülni fog. itt viszont senki se kíváncsi rád. remélem, segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!