Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Converse cipőben lehet táncolni?

Converse cipőben lehet táncolni?

Figyelt kérdés
Eddig mindig zokniban gyakoroltunk az órán, de fáj tőle a lábam. Van, aki profi tánccipőben nyomja, de arra most nincs pénzem. Szerintetek egy Converse tornacipő megteszi?
2009. júl. 18. 10:41
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
A tornacipő nem jó, akkor inkább vegyél valami egy-kétezer forintos gagyi magassarkút, vagy szandált. Én is próbáltam,de ha még a padló is rossz, akkor egy forgásnál simán eleshetsz. Esetleg próbáld mezítláb, én úgy is csináltam.
2009. júl. 18. 10:48
 2/24 anonim ***** válasza:
Mezitláb nem tud forogni, sztem jó a tornacipő...
2009. júl. 18. 11:22
 3/24 A kérdező kommentje:
bocsi, de nem egészen világos, hogy miért esnék el könnyebben forgáskor a tornacipőben, mint egy olcsó gagyi magassarkúban? nagyon kezdő vagyok még, bocs, ha hülyeséget kérdezek. mezítláb nem szeretnék táncolni, nagyon fáj ugrások után a lábam cipő nélkül.
2009. júl. 18. 11:23
 4/24 anonim ***** válasza:
A tornacipőnek gumi a talpa, ez a legtöbb padlón megtapad. Tedd hozzá a lendületedet ehhez, így lehet a két erőhatás miatt elesni. De gondolom nem társastáncolsz, hanem valami mást, mert azért ott nincsenek ugrások, amik ennyire megterhelnének. Ebben az esetben szerintem kérdezd meg a tánctanárt.
2009. júl. 18. 17:53
 5/24 A kérdező kommentje:
De, társastáncról, keringőről van szó, csak van egy rész, amikor kicsiket szoktunk ugrani. Tehát valami csúszós talpú cipő kell? Lehet, hogy akkor tényleg kéne vennem egy olcsó kínai magas sarkút... azoknak jó a talpa tánchoz?
2009. júl. 18. 18:04
 6/24 anonim ***** válasza:

A jó cipő nem tapad le, de nem is csúszik túlzottan. Ha versenyszerűen szeretnél táncolni, akkor mindenképpen szerezzél tánccipőt. Megpróbálhatsz keresgetni vaterán vagy teszveszen egy használtat, például valami ilyesmit:

[link]

Ha nem találsz, vagy nem versenyszerűen akarsz táncolni, akkor meg keress valami ehhez hasonlót egy kínaiban. Lényeg, hogy ne legyen túl magas és vékony a sarka.

Első voltam (ezelőtt is)

2009. júl. 19. 20:04
 7/24 anonim válasza:
ekkora hülye kérdést...
2009. aug. 16. 23:45
 8/24 A kérdező kommentje:
Miért is?
2009. aug. 17. 11:31
 9/24 anonim válasza:
42%
profi tánccipőre nincs pénzed de 20ezer ftos converse-re van.
2009. aug. 18. 12:00
 10/24 A kérdező kommentje:

1. 9000ért vettem másfél éve. a táncot pedig néhány hónapja kezdtem.

2. mivel csak a te hozzászólásaid voltak zagyvaságok, a többi értelmes volt, a kérdés se volt "hülye". valószínűleg veled van probléma. keress egy pszichológust, és öntsd ki neki a lelked, biztos sok problémád van, ha ilyen goromba vagy. vagy ha csak unatkozol, és ilyen szerencsétlen vagy, hogy ezzel kell szórakoztasd magad, inkább fogd meg a porszívót és segíts anyukádnak takarítani, biztos örülni fog. itt viszont senki se kíváncsi rád. remélem, segítettem.

2009. aug. 18. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!