Hogyan tudnám itthon izmosabbá tenni a felkarom? (nő vagyok)
Figyelt kérdés
Olyasmit szeretnék, mint amilyen Sarah Connornak volt a Terminátor c. filmben.
Az alakom jó (tehát fogynom nem kell), a karom is formás alapból (nem plöttyedt), de szeretném, ha hasonlóan nézne ki.
A Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért sorozatot eléggé kedvelem, de nem tudom, hogy a kar gyakorlatokkal ezt mennyire lehetne elérni. Természetesen minden nap tudnék időt szakítani az edzésre, nem vagyok lusta..viszont konditeremre nincs pénzem, ezért itthon szeretnék tornázni-gyúrogatni. Van két db 2 kg-os súlyzóm.
Tudnátok ajánlani hatásos gyakorlatokat, esetleg írnátok valami edzéstervet nekem? Vagy bízzam magam Rubint Rékára?
Képek: [link]
2012. aug. 1. 17:56
11/13 anonim válasza:
jaja, szeretném elvenni feleségül :D
12/13 A kérdező kommentje:
Természetesen nem gondoltam, hogy rám más hatással lenne egy nehezebb súlyzó, mint egy hímneműre.. : D De csak ilyen súlyzó van itthon, ezzel nem tudok mit csinálni.
2012. aug. 2. 01:58
13/13 anonim válasza:
Ha csak ilyen súlyzód van,akkor vegyél nagyobbat-válasz helyett: :) Nő vagy,tehát tutira akadnak ilyen nagy kiszerelésű pl mosószeres,vagy mittudoménmilyen flakon,vagy akármi,amit tele töltesz vízzel és jó az is ideiglenesen.Nekem is volt úgy,hogy nem volt súlyzóm és iszonyúan puritán lepra helyen voltam,de utazótáskába benyomtam pár vizes flakont és azt emelgettem,húztam állig,meg ilyenek.Jó,most is puritán módon edzek,de ez már más tészta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!