Hogyan tudnám itthon izmosabbá tenni a felkarom? (nő vagyok)
Olyasmit szeretnék, mint amilyen Sarah Connornak volt a Terminátor c. filmben.
Az alakom jó (tehát fogynom nem kell), a karom is formás alapból (nem plöttyedt), de szeretném, ha hasonlóan nézne ki.
A Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért sorozatot eléggé kedvelem, de nem tudom, hogy a kar gyakorlatokkal ezt mennyire lehetne elérni. Természetesen minden nap tudnék időt szakítani az edzésre, nem vagyok lusta..viszont konditeremre nincs pénzem, ezért itthon szeretnék tornázni-gyúrogatni. Van két db 2 kg-os súlyzóm.
Tudnátok ajánlani hatásos gyakorlatokat, esetleg írnátok valami edzéstervet nekem? Vagy bízzam magam Rubint Rékára?
Képek: [link]
Pedig súlyzós edzés kellene vagy fegyencedzés. Ha nincs súlyzód, akkor mehet a saját testsúlyos edzés, mert a 2kilós súlyzócska még ajtót kitámasztani sem jó sokszor.:) Attól nem lesz izom.
Töltsd le a fegyencedzést, nőknek is jó, azzal összehozhatsz tiszta étrenddel egy jó formát.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Cicasúlyzó cicalányoknak.:)
Ha izmosabbá szeretnél válni nagyobb súllyal edz!;)
bár az izmos szó is elég relatív a nők ezt a formát is előszeretettel nevezik undorítónak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!