Mit tegyek ha a szüleim nem engedik, hogy elkezdjem a testépítést?
Mit szóltak volna? Ez is csak egy sport semmi más. :D
Az a baj hogy a te szüleid is olyanok akiknek a testépítésről azonnal a szteroidok jutnak az eszébe.
Próbáld meg nekik normálisan elmagyarázni, hogy te nem érhetnél el olyan szintet, mint a profik, még akkor se ha akarnál. (Mert gondolom attól is félnek hogy olyan "csúnya" leszel.) Kérdezd meg, hogy miért nem engedik?
Amúgy hány éves vagy? (Ez is egy ok lehet.)
Nekem nem szóltak semmit, 16 évesen kezdtem. A táplálékkiegészítők miatt kötözködtek kicsit de aztán azt is megértették.
valószínű ott rontottad el hogy azt mondtad hogy testépítést akarod űzni.
ez hiba volt.
azt kell mondani hogy súlyzózni /gyúrni/ akarsz egy kicsit és mellette te figyelnél az egészségedre is ezért jól kajálnál.
ennyi
ha ilyen szavakkal dobálózol hogy testépítés akkor nem csoda hogy beparáznak.
Én is azt akartam írni amit Neutronlovag, csak múltkor már le lettem szólva, amikor azt hittem, hogy 17 évesen már meg tudja oldani magának a kaja csinálást az ember (egy másik kérdésnél), úgyhogy inkább nem írtam le.
Amúgy miért nem engedik? Mit mondtak?
nem engedik azta k urva hogy mik vannak és 18 éves vagy :DD
hahaha
ez nagyon gáz hallod
Jaja, add elő másképp az ilyen indítványaidat.
Én idősebb vagyok, de akármit és akárhogyan én se adhatok elő nekik, mert érzelmileg zsarolnak. ("mi belebetegszünk abba, ha ezt így vagy úgy csinálod")
De egyelőre még hasznos számomra is az együttműködés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!