Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Gyúrás, tömegnövelők és egyéb...

Gyúrás, tömegnövelők és egyéb kiegészitők nélkül?

Figyelt kérdés
Van ennek bármi értelme ? ..

2012. aug. 1. 14:38
 1/10 A kérdező kommentje:
Ha egy igen vékony srác elkezdene edzeni, súlyzózni, kondizni rendesen DE mellette semmi féle kiegészitőket nem használ. Elér azzal bármit is?
2012. aug. 1. 14:40
 2/10 anonim ***** válasza:

én úgy vagyok ezzel hogy fa vágás fűrész nélkül

szval ennek nem látom értelmét (ÉN)

de persze ha normális étrended van akkor fogsz fejlődeni

azért egy vitamin kéne

edzés utánra akkor tojás+rizs

tojást főzd meg

2012. aug. 1. 14:41
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha szabályosan csinálod a gyakorlatokat persze hogy van.. terheled az izmaidat, így azok nőni fognak és látszódni is fog ( 1 hónap után is de kb 3. hónapnál jelentősen )

2 éve eddzek így, igaz nem jött rám sok izom

Kezdéskor : 45 kg, 168 cm , most 60 kg 170cm

Így testem elég erős vagyok..kondi miatt sikerült az 1. egykezes húzódzkodás , nem pedig a rúdon való bohockodástól

2012. aug. 1. 14:42
 4/10 anonim ***** válasza:

mondom ha normálisan kajál és egy kicsit több szénhidrátot visz be akkor fog fejlődeni de az étrendnek tényleg rendbe kell lenni :DD

de mért nem akarsz táplálékkiegészítőket szedni?

2012. aug. 1. 14:43
 5/10 anonim ***** válasza:

"Ha szabályosan csinálod a gyakorlatokat persze hogy van".....

na igen de ha nem visz be táplálékot akkor miből fog fejlődeni az izom

mert ha nem visz be anyagot akkor csak az izmot fogja bontani :D

2012. aug. 1. 14:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Vitaminokat viszont én is szedek, annyi a lényeg hogy ne add fel ha megáll a fejlődés, nekem volt 3 hónap amikor 1 dekát se híztam , azt se mondhatnám hogy többet tudtam nyomni vagy nagyobb súllyal, aztán 3 hónap után újra elkezdett fejlődni a dolog..
2012. aug. 1. 14:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Amúgy én még egyetlen olyan embert se láttam aki lebontotta volna az izmait edzés miatt, mert nem jól kajált :D
2012. aug. 1. 15:01
 8/10 anonim ***** válasza:
ne is akarjál :D
2012. aug. 1. 15:14
 9/10 anonim válasza:

Hát hogyne! Személyes tapasztalat, bár én még mielőtt gyurtam volna se voltam túl vékony. De ha eleget eszel, és egészséges kaját akkor 100% használ. Csak legyen valami ami motivál. Minimum 8 óra alvás. Hadj időt a regenerálódásnak.

De szerintem ha igazán keményen gyúrsz akkor szeggyél táplálék kiegészítőt is. És egyébként a gyúrástól nem tud leépülni az izmod :D ahogy az egyik válaszoló írta. Mivel a sulyzós edzés során az izmaidban keletkezett mikro repedések begyógyúlnak és pont ez okozza a növekedést! Szteroid a te dolgod én nem ajánlom impoteniát, here összehúzódást, ér elmeszesedést okoz,stb. Szteroid nélkül is lehetsz akár PRO Testépítő is ha meg van a kitartásod hidd el. Például Lénárd Lajos is kiváló testépítő és nem szed szteroidokat. Szóval Kitartás! Kezdj bele nem fogod megbánni. Ha esetleg még szeretnél valmit kérdezni csak írj!

2012. aug. 1. 18:17
 10/10 masszázscucc válasza:

Minden előző hozzászóló igazságokat osztott meg veled.

A testépítéshez az edzés, táplálék bevitel és pihenés megfelelő EGYENSÚLYA szükséges. Ha valamelyikből keveset adagolsz, akkor a másik kettőt fölöslegesen pazarlod. Ebből egy befektetett energiában és időben (meg teremdíjban), egy pénzben, a harmadik időben értendő.

Konkrétan például: Ha nem fogyasztasz megfelelő minőségű és mennyiségű táplálékot (Ez bizonyos szinten már elképzelhetetlen kiegészítők nélkül.), akkor az edzésed egy része kárba megy. Sőt! Magyarul, feleslegesen csináltad. Akarsz potyára erőlködni és izzadni...?

2012. aug. 2. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!