Hyper mass 5000 vélemények?
Figyelt kérdés
2012. júl. 31. 15:47
2/4 anonim 

válasza:

Milyen véleményt szeretnél. Ez csak egy sima tömegnövelő. Rendes tömegnövelő étrend nélkül nem sokat ér. Amúgy szerintem közepesen jó tömegnövelő, én nem venném meg, mert csak 25% fehérjetartalmú. Ha tömegnövelőt vennék edzés utánra (de nem veszek, mert protein+vitargo jobb), akkor csak 30% feletti cuccot vennék, pl. Volumass 35, Jumbo prof, Dymatize hi protein gainer, Isomass extreme gainer, Gaspari real mass, BSN true mass, stb..
vagy: [link]
3/4 anonim 

válasza:

nekem az van. elegem van a cukrozott sz*rokból. a következő tejsavó+ szőlőcuki lesz
4/4 anonim 

válasza:

Ez a beszéd. Így te tudod beállítani az arányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!