Létezik olyan fehérjepor, amit csak férfiak ihatnak, nők nem vagy nyugodtan rendeljek akármilyet?
Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 23:06
2/17 A kérdező kommentje:
Peak-nél külön vannak a férfi és a női termékek pedig
akkor miért? nem értem
2012. júl. 30. 23:10
3/17 anonim válasza:
Hát akkor azt én sem értem. A fehérje az fehérje, a női és a férfi szervezet ezen a szinten nem különbözik egymástól, mindkettőnek ugyanolyan fehérje kell.
4/17 A kérdező kommentje:
lehet h azért, hogy a női csomagnak kikiáltottat könnyebben eladják a nőknek
akkor megrendelem azt amit kinéztem magamnak ahhoz úgy sincs oda írva hogy női vagy férfi
2012. júl. 30. 23:16
6/17 A kérdező kommentje:
jó na ne bánts :( csak kellett a megerősítés
2012. júl. 30. 23:23
7/17 anonim válasza:
Ó, szó sincs róla, egy pillanatig sem bántásból írtam! Csak megerősítettelek! :)
9/17 anonim válasza:
Remek minőség. Csak kérdés, hogy kezdőként valóban szükséged van-e ilyen profi termékre.
10/17 A kérdező kommentje:
miért? bajom származhat belőle? :O
2012. júl. 30. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!