A vívás kb. mennyibe kerül? És mikor érdemes elkezdeni?
A válaszokat köszi!! :)
13/L
nagyon drága sport( az egyik legdrágább)
nem is az edzés drága(mondjuk azis 5000 felett van gondolom hanem a felszerelés)
szerintem összesen a cucc van vagy 400 000 ft és elvileg ezek a pengék gyakran eltörnek amit 30 000 ft javíttatni
de inkább keress fel egy edzést és az edzővel beszélj erről mert nekem csak haverom mondta(de ő ilyen profi cuccokat vesz)
nekem egy havi edzés a BVSC-BEN 10.000 ezer Ft.(vívok)
egyébként tényleg nagyon drága sport egy éles fegyver(vezetékes) 10.000 ft körül van a javítás ha érdekel nézd meg a www.pbt.hu honlapon. De (és ezt most az előző válaszolónak üzenem) hogy nem nagyon vehet márkás cuccokat mert egy vívószaküzlet van magyarországon.
Hogy mikor kezdd el az teljesen mindegy. van 6 éves akit láttam már vívni de van 15 éves kezdő is, teljesen mindegy.Ha mindenképp vívni akarsz menj párbajtőrözni! az a király :)
tehetségfüggő
edző majd elmondja ha jársz rendeszeresen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!