Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy átlagos testalkatot vajon...

Egy átlagos testalkatot vajon hány év feltornázni Toldi Zsuzsanna szintre? Huszonévesen

Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 19:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ja tuti nincs, azérz nem győzi le senki. A testépítők már cuccolnak is rendesen, ne hasonlítsd össze. Koxal ő is nagyobb lenne, de azt simán lepontoznák fitness modellben. Láttam már ilyet.
2012. júl. 29. 00:01
 12/19 anonim ***** válasza:
A média ugy állitja be Zsuzsit, mint aki keményen edz, amit el is hiszek, mert a bbtv. meg hasonlók nem sokat torzitanak. Én már láttam gyorsabban fejlődő nőket nála kevesebb edzésmunkával ennyi. Nem úgy értettem, hogy a Zsuzsi átlagos. Megvan neki ami ehez a sporthoz kell, adotságok, amik ritkák, de nem tapad rá olyan könnyen az izom szerintem, ezért más is elérheti, ha olyan a váza, és olyan munkával végigcsinálja azt a pár évet, mint ő. A fitnesz modellek nem ,,hardcorekodnak'' ezért mindenkinek Zsuzsi a favorit, de pont ezért nem lesz profi, mert kicsit barázdált kezd lenni amit a hardcorekodásnak köszönhet. Fitness modellekben van egy mentalitás, hogy vonzónak és nőiesnek kell lenni, ez Zsuzsiban is megvan ezért nem lesz kategóriaváltás sem. Tartom magam az előbbihez: Zsuzsi genetika átlagos.
2012. júl. 29. 00:37
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Akkor megnyugodtam, nincs gond, ha Zsuzsi átlagos.:)

Kimegyek a strandra és a mellettem lévő 9 nőből kb. 3 rosszabb genetikájú lesz, 3 ugyanolyan és 3 meg még jobb is. Nem gyenge.:) Magyarország, szeretlek!

2012. júl. 29. 06:59
 14/19 anonim ***** válasza:
Montez, akár még így is lehet, mert ne felejtsd el, hogy abból a 9 nőből 8 sikítva menekülne a súlyzóktól, így sose derül ki, milyen a genetikája...
2012. júl. 29. 10:49
 15/19 anonim ***** válasza:
Ez viszont igaz.:)
2012. júl. 29. 10:50
 16/19 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 12es. Ha 10nő végigcsinálná pont azt, amit Zsuzsi, és nem lenne 5nek olyan izomzata, mint neki, akkor csodálkoznék. Persze, hogy nem lesz olyan esztétikus mind az biztos, mert az valamiféle adotság. Persze senki nem csinálja végig, mert nekik nem ér annyit, vagy mit tudom én. Valamilyen szinten a Zsuzsi monopolhelyzetben van ezért idehaza. Lehetne több olyan nő, mint ő, de nincs sajnos, mert csak b@sszák a rezet.
2012. júl. 29. 19:33
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem csak azt kell érteni a genetikán, hogy mennyire rakódik rá az izmom, hanem eleve a testalkatot. Ha van egy szélesebb, lapos popó, akkor te abból az életben nem faragsz formás, gömbölyű feneket. Vagy ha rövid, vastag láb van, akkor sem tehetsz semmit. A fejről nem is beszéltem még, mert az arc is fontos, mivel ez valamennyire egy szépségverseny is, nem fognak csúnyácska arcú nőt dobogóra tenni. Szerintem. Amúgy sok mindenben egyetértünk, de ha lemennél szerdán Siófokra a Muscle beach rendezvényre, ahol ott lesz mindenki, aki számít testépítésben, és mondanád ott Bunnyéknak, Vörös Zolinak, Kathi Bélának, hogy szerinted a Zsuzsi átlagos, akkor nem tennéd ki az ablakba, amit ott kapnál.:)
2012. júl. 29. 19:44
 18/19 A kérdező kommentje:
Én nem akarok versenyezni, de nekem nőként Toldi Zsuzsi teste olyan, ahogy a nagykönyvben meg van írva.
2012. júl. 29. 19:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Mivel a testalkatról nincs mit beszélni, mert azon az idő nem segit, igy megpróbáltam csak a többit meghatározni a kérdezőnek(hogy mennyire jön rá a hús). Ezért azt mondtam, hogy pont annyi idő Zsuzsinak, mint a kérdezőnek is. Azért létezik nem kevés olyan alkatú lány, mint Zsuzsi, de az csk feltétel, Zsuzsi sikere másban is van néha (grimaszolgat rendesen az edzésen, főleg ha Béla is ott van szerintem). Siófokra nem megyek anyagiak miatt, de majd Superbody-n megmondom nekik. Na jó nem csak vicceltem...
2012. júl. 29. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!