Tényleg ennyire elvetemültek lennénk mi kondisok?
de kit érdekelnek ezek az emberek?
én magamért edzek nem másokért,magamnak akarok megfelelni,tetszeni nem másoknak.
az meg hogy a protein mesterséges egyáltalán nem igaz,nem állítanak elő proteint csak szűrik természetes kajákból
elő lehet ne állítani proteint de az űber drága dolog ezért nem állítanak elő sehol.
ne foglalkozz vele mit mondanak mások,kit érdekel?
szokj hozzá hogy a testépítés,kondizás már csak ilyen hogy mindenki beleköt.
minden sportnak,hobbinak van értelme a /civilek/ szemében csak a kondinak nincs,ezt jegyezd meg.
XD
Hát szerintem ez az általánosan elterjedt tévhit, hogy mesterségesen má nem jó meg hányszor eszel ugyanazt... meg keverik a szteroidot a tápkieggel.
Amúgy meg naturálban nem fgosz úgy kinézni mint Coleman szedhetsz akármilyen fehérjeport.
a szteroidok miatt és végül is a profi testépítők miatt alakult ez ki.
ma már minden kondist hozzájuk viszonyítanak,minden kondisra azt mondják hogy haszontalan izom lesz rajta,csak felfújt,merev. stb
ha nem találták volna fel a szteroidot nagyobb tisztelet övezné ezt a sportot.
kisebbek lennének a versenyzők de legalább naturálok.
a nagy testépítők nehezen viselik a futást is,ugyebár minél több az izom annál több oxigén kell neki.
egy 120kilós /izomkolosszusnak/ rengeteg kellene,ezért hamarabb kifárad.
ebből már rögtön az jön hogy semmit nem ér a súlyzók emelgetése mert nem lesz jó az állóképességed hamar kifáradsz.
szart sem tudnak ezek semmiről de vélemény hangoztatásban nagyon jók.
meg a felfújt izom még a nagy szövegük,de hát igen,teljesen természetes hogy egy testépítő akin természetesen felfújt izom van azaz olyan mint egy átlag ember több 100kilókat emelget edzésen.
ezt bármelyik átlag ember megcsinálja felfújt izom nélkül.
nevetségesek az ilyen hülyék,ne foglalkozz velük.
itt is néha ki osztom őket de egyébként le szarom őket.
én ugyan úgy edzek tovább és tudom amit tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!