Ha belekezdek a testépítésbe, elveszítem a hajlékonyságomat?
Figyelt kérdés
Karatézom, tudok spárgázni, meg úgy alapjáraton nagyon hajlékony vagyok.Viszont szeretnék komolyabban izmot építeni.Meg tudom tartani a hajlékonyságomat?2012. júl. 28. 17:51
1/5 anonim válasza:
Hogyne. A k1esek is összehajtogatják magukat, pedig némelyik hatalmas izomtömeggel bír.
Én is tudok spárgázni, bár nem ugrásból, mert kell előtte a gondos bemelegítés, de megyeget. És edzem már vagy 5 éve. Lábra is.
2/5 anonim válasza:
hát én is hajlékony vagyok, de ez genetikai adottságom szóval nem szoktam vele foglalkozni
pl állva beteszem a lábamat a nyakamba meg ilyenek mennek, de ritkán szoktam
hobbi szinten testépítek
3/5 anonim válasza:
Az nem gátol..... Hidd el :DDD
Ez a DNS-ben van, viszont persze, ha évekig semmit sem csinálsz, elhájasodsz akkor nem fog menni olyan könnyen, de ne félj a hajlékonyságod megmarad ha kondizol....
4/5 A kérdező kommentje:
Hú, köszönöm szépen, akkor már semmi probléma sincs!Csak hallottam már pár embertől, hogy minél izmosabb leszek, annál merevebb.
2012. júl. 28. 18:34
5/5 anonim válasza:
Neem :)
Attól hogy vannak nagy izmaid, tarthatod lazán őket :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!