Futásra tornadressz ilyen melegbe?
Szia,
Szerintem a futásra mindenképpen használhatod. Amíg kiérsz a mezőre és vissza, javaslok egy vékony futópólót és nadrágot (nem feltétlenül kell a vastag pamut póló és melegítő). Ilyenkor már leakciózva szoktak ilyen vékony cuccokat árulni a Decat*lonban.
Én fiú létemre kizárólag ilyen anyagú aláöltözet ruházatban futok (heti 4-5 alkalommal Budapesten a Margitszigeten). Futottam már lány tornadresszben is, csináltattam olyan ruhát ebből az anyagból, ami tornadressz és biciklis nadrág kombinációja (tulajdonképpen egy rövid száras tornadressz, ilyesmit használnak a férfi versenyző rövidtávfutók is), illetve most csináltatok fiú tornadresszt, ami tulajdonképpen egy kicsit a szabásában üt el a lány tornadressztől a comb kivágásban és a lábak közötti méretben. Ilyenben tornáznak a férfi tornászok. Tehát még az sem igaz, hogy ez a ruha kizárólag lányok részére készül.
Természetesen nyáron én minden alkalommal veszek rá egy vékony futópólót és nadrágot.
De még télen is felveszem (ekkor kizárólag tornadresszt) a melegebb futóruházat alá.
Akár télen, akár nyáron van még egy nagy haszna (és én tulajdonképpen ezért kezdtem el használni): mivel a testhez simul, nem dörzsöli ki a mellkasomat. Ez korábban előfordult akár a pamut pólóval, akár a sima futópólóval.
És még egy nagy előny: amint Te is írtad, nincs ki a derekad. Ez pedig elsősorban téli aláöltözetként használva ismét nagy haszon. Persze, ilyenkor sem látszik ki a derekad.
Remélem, sikerült bátorítanom.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!