Így mennyi idő alatt fogyhatok le?
Figyelt kérdés
83 kiló vagyok, és 75-re szeretnék lefogni, minden nap járok futni kb. 20-25 percet naponta 2x, nem eszem édességet, és este későn már egyáltalán nem. am fiú vagyok 16 éves2012. júl. 27. 17:41
1/4 anonim válasza:
ha ez különbözik az eddigi étrendedtől, akkor szerintem egy hét alatt 1-1,5 kiló lemegy, de aztán utána is tartsd be ezeket, mert gyorsan visszajönnek!
2/4 A kérdező kommentje:
és este későn már egyáltalán nem eszem semmit se *
2012. júl. 27. 17:44
3/4 anonim válasza:
Ezt így nehéz megtippelni, mert függ a genetikádtól és az étrendtől is. Az kevés infó, hogy nem eszel édességet, az pedig nagy hiba, hogy este meg semmit. Így csak az anyagcserédet lassítod.
Szálkásító diéta kell és, ha az jól be van lőve, akkor heti 0,5-1kg fogyás lesz, ami az optimális ütem. Gyorsabb fogyásnál izomvesztés is lesz.
4/4 anonim válasza:
igen, ez nagyon fontos, nem szabad a szervezeted éhezni hagyni, muszáj 6 után is enni valamit, nem nagy lakomára gondolok, de valami kis joghurt, egy pohár tej elalvás előtt, valami, amivel kihúzod reggelig, bár nem vagyok szakértő, szóval nem tudom, milyen típusú kaját ideális lefekvés előtt enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!